avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Activitate catiusca

Activitate catiusca

Buna ziua
am primit de curand acasa o scrisoare din partea bancii care ma anunta ca, creditul a fost cesionat catre o firma de recuparari credite. Plata ratelor am efectuato in ultimi doi anu cu intarziere si cateva luni nu am realizat-o deloc. In scrisoare ma anunta ca trebuie sa platesc toata suma care este identica cu suma credita chiar daca din 2007 pana astazi am acoperit din valoarea ratelor 1/2 din valoarea creditului. Am vorbit cu firma de recuparari care nu au stiut sa imi dea explicati vs valoarea totala a datoriei si obligandu-ma verbal sa platesc o suma 20% din valoarea creditului. Cum nu inteleg respectivi ca eu nu am acei 20% ci doar valoarea ratei lunare pe care am si platit-o luna aceasta in conturile comunicate de ei pentru ca la banca creditul rezulta inchis si nu mai poti plati absolut nimic , va intreb respectuos ce pot face de astazi incolo si ce pot face daca luna viitoare raman fara job si nu mai plati nimic. Creditul este pentru nevoi personale fara ipoteca imobiliara. Maine vreau sa ma duc la banca si sa cer lamuriri vs valoarei ramase de plata. Va multumesc anticipat