avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune creante bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune creante bancare

Buna ziua
am primit de curand acasa o scrisoare din partea bancii care ma anunta ca, creditul a fost cesionat catre o firma de recuparari credite. Plata ratelor am efectuato in ultimi doi anu cu intarziere si cateva luni nu am realizat-o deloc. In scrisoare ma anunta ca trebuie sa platesc toata suma care este identica cu suma credita chiar daca din 2007 pana astazi am acoperit din valoarea ratelor 1/2 din valoarea creditului. Am vorbit cu firma de recuparari care nu au stiut sa imi dea explicati vs valoarea totala a datoriei si obligandu-ma verbal sa platesc o suma 20% din valoarea creditului. Cum nu inteleg respectivi ca eu nu am acei 20% ci doar valoarea ratei lunare pe care am si platit-o luna aceasta in conturile comunicate de ei pentru ca la banca creditul rezulta inchis si nu mai poti plati absolut nimic , va intreb respectuos ce pot face de astazi incolo si ce pot face daca luna viitoare raman fara job si nu mai plati nimic. Creditul este pentru nevoi personale fara ipoteca imobiliara. Maine vreau sa ma duc la banca si sa cer lamuriri vs valoarei ramase de plata. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:06, 25 Aprilie 2012
In situatia in care banca a cesionat creditul in favoarea firmei de recuperari dvs nu mai detineti raporturi=obligatii fata de banca
Firma de recuperari in situatia in care nu obtine plata de buna voie din partea dvs,va demara procedura executarii dvs silite asupra bunurilor dvs in evidenta mobile/imobile/conturi/
drepturi salariale - prezente si viitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristi_Xulescu Cristi_Xulescu In martie 2007 am luat un credit cu buletinul in valoare de 10.000 euro. Cand am solicitat creditul, a ramas ca mama mea sa plateasca lunar rata la banca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca si firma de recuperare creante. ionutradut ionutradut Buna ziua, In anul 2010 am solicitat o refinantare la un credit de nevoi personale ,data scadenta fiind 15 ale fiecarei luni.In luna iulie ,pe data de ,12 am ... (vezi toată discuția)