Sincer nu sunt o persoana razbunatoare dar vreau sa-l infund pe acest nemernic ,ca niciodata o alta femeie sa mai patimeasca .Cert ca nefiind la prima abatere cine stie cate fete au mai patimit .
Deja imi pun o intrebare retorica ,fiind cadru MAI cum o fi trecut testele psihologice ????
Oricum astept un avocat sa vina din vacanta si nu ma las pana nu il vad la racoare .... Privare de libertate ,privare de medicamente ,bataie numai in stomac sa nu lase semne .....
Sincer la inceput am fost tentat serios sa apelez la niste "baieti" sa-l linisteasca ,si tind sa regret ca nu am facut-o ....
Orice persoana interesata poate face un denunt in acest sens !
Adica pot suna si eu la politie sau sa merg personal ?
Daca da eu o fac fara probleme numai poate nu ma iau in serios .
Sincer merita puscaria acest nemernic ,exact cum mai scria o doamna ,cred ca este capabil sa o omoare .Exista inca un lucru ,acum 1 an a lovit-o de a pierdut sarcina ,dupa care a spus ca a gresit .As vrea macar la Spitalul de nebuni sa-l bage .
El mizeaza pe o chestie importanta ,faptul ca este Militean ...
Am si eu o mare problema in familie si anume
Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta din rai - deviza lui , care periodic ,daca nu zilnic o agreseaza ,verbal ,fizic .Ea a intentat divort insa momentan este vacanta si nu poate face nimic .
De curand a plecat de acasa ,dormind la o prietena fff buna ,perioada de o saptamana in care sotul nu a stiut nimic despre ea .Intre timp ,inainte de plecare ,care nu a fost planuita ,uitase acetele in casa ,plecand prin oras cu treaba ,actele ramanand in caminul conjugal .
Privata de acte nu poate face nimic ,chiar nimic ,fapt pentru care l-a sunat pe sot sa-i dea actele .Intre timp el s-a dus la politie si a declarat-o DISPARUTA ,lucru fiind verificat de catre ea personal la un post de politie (nu dau nume) .
Problema este ca ea a acceptat sa se intalneasca cu agresivul sot pentru a discuta ca doi oameni maturi .Toate OK ,stai sa vezi ca nu am gasit actele ,dar tu vino acasa ca le gasim noi ,a dus-o cu zaharelul ,iar cand sa o conduca cu masina spre locuinta prietenei ei ,a inceput sa o bata - NUMAI IN STOMAC SA NU LASE URME .De frica si sub amenintarea bataii continue ,acesta a dus-o la casa unde locuiesc ,fiind inchisa in camera .
Acum ea nu are cum sa plece ,fiind in casa si socrii ei care ii tin parte fiului .Atunci cand el nu este acasa ,este monitorizata .Eu consider ca si sechestrare acest lucru ,pt ca este privata de bani ,bunuri ,libertate .In plus ea se afla in tratament de lunga durata (o boala destul de grea) si nu primeste medicamentele ,ei spun lasa ca esti bolnava mintal - BONLNAV INCHIPUIT .
Chiar m-a amenintat si pe mine el ca face si drege ,si nu stiu ce sa fac !
Daca ma duc la politie ,mi-e teama de altceva ,ea de frica lui ,razbunarea ulterioara (peste saptamani - luni) ,sa spuna ca este bine .Semne de violenta se vad ,mana fisurata in urma cu ceva luni etc .
Astept un raspuns din partea voastra ,fiindu-mi teama sa nu se Sinucida !!!
Este cu psihicul la pamant !