Buna ziua.
As ruga frumos pe cine poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat ca sunt in pragul dipararii. Am plecat in Marea Britanie in urma cu 6 luni moment in care m-am despartiti de prietenul meu. Am venit in Anglia pentru a munci ca si au-pair(baby sitter) si locuiesc in casa angajatorului. Fostul meu prieten a intart cumva in adresa mea de e-mail si a luat numaru;l de telefon de fix al angajatorului meu si de vreo 3-4 luni ne persecuta cu telefoane toata ziua si noaptea. S-a facut o plangere la politi dar se pare ca nu s-a rezolvat nimic. Angajatorul s-a saturat de sitatie si m-a concediat. In 2 saptamani urmeaza sa ma intorc in Romania si ma tem pentru viata mea si a parintilor mei pentru ca am primit nenumarate sms-uri de amenintare cu bataie, ca o sa regret toata viata, ca isi dedica viata sa o distruga pe a mea. In timpul relatiei mele cu acest domn acesta m-a agresat fizic de cateva ori dar nu am nici o dovada insa stiu ca e in stare de orice si cred ca sufera de serioase tulburari psihice. Va rog sa-mi puneti ce pot sa fac ca sa pun capat acestei probleme. Mi-am pierdut serviciul am ajuns chiar sa ma gandesc la suicid din cauza acestui om. Pot sms-urile sa reprezinte dovada in aces caz? Se pot cere desfasuratoarele telefoanele si inregistrarile convorbirilor? Va multumesc anticipat.