avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate laura93921

Activitate laura93921

Discuție Amenintare
Buna ziua.
As ruga frumos pe cine poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat ca sunt in pragul dipararii. Am plecat in Marea Britanie in urma cu 6 luni moment in care m-am despartiti de prietenul meu. Am venit in Anglia pentru a munci ca si au-pair(baby sitter) si locuiesc in casa angajatorului. Fostul meu prieten a intart cumva in adresa mea de e-mail si a luat numaru;l de telefon de fix al angajatorului meu si de vreo 3-4 luni ne persecuta cu telefoane toata ziua si noaptea. S-a facut o plangere la politi dar se pare ca nu s-a rezolvat nimic. Angajatorul s-a saturat de sitatie si m-a concediat. In 2 saptamani urmeaza sa ma intorc in Romania si ma tem pentru viata mea si a parintilor mei pentru ca am primit nenumarate sms-uri de amenintare cu bataie, ca o sa regret toata viata, ca isi dedica viata sa o distruga pe a mea. In timpul relatiei mele cu acest domn acesta m-a agresat fizic de cateva ori dar nu am nici o dovada insa stiu ca e in stare de orice si cred ca sufera de serioase tulburari psihice. Va rog sa-mi puneti ce pot sa fac ca sa pun capat acestei probleme. Mi-am pierdut serviciul am ajuns chiar sa ma gandesc la suicid din cauza acestui om. Pot sms-urile sa reprezinte dovada in aces caz? Se pot cere desfasuratoarele telefoanele si inregistrarile convorbirilor? Va multumesc anticipat.