avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate luminita.t

Activitate luminita.t

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Daria11 a scris:

Buna dimineata tuturor! Luminita.t, felicitari! ma bucur ca ai intrat pe forum si vad ca este cineva care a luat prima proba. Sincera sa fiu, aseara cand am citit parerile celor respinsi, m-am ingrozit, nici nu am dormit prea bine noaptea. nu am dat anul asta, intentionez sa incerc la anul, dar acum sunt cam pesimista, avand in vedere cum a fost anul asta, sau cel putin asa cum am inteles. asa.. voiam sa te intreb... cartile de pe care ai invatat sunt cele care se gasesc la pagina1? merci! BAFTA in continuare!

Multumesc frumos!
Da, dupa aceleasi carti am invatat si eu. Si nu trebuie sa te descurajezi. Daca ai un vis, lupta sa-l implinesti. Cred ca mereu in viata trebuie sa muncesti foarte mult pentru ce-ti doresti. Si apoi mai e nevoie si de un pic de noroc...
Buna dimineata!
Eu sunt printre "norocosii" care au trecut de prima proba, insa doar cu 71.
Cei care nu ati reusit, incasati-va lovitura si apoi ridicati-va si luati-o de la inceput, daca va doriti cu adevarat. Cel putin eu asa am facut; dupa ce anul trecut am facut 60, am stat intreg anul acasa, cu program strict de invatat, cate 8-10 ore pe zi.
Din punctul meu de vedere a fost un examen greu si mai ales cu prea putin timp tinand cont de gradul de dificultate... ori noi avem in medie un pic peste doua minute pentru fiecare intrebare... abia mi-a ramas jumate de ora pentru procedura penala.

Mai sunt o multime de probe la care se poate intampla cam orice, deci incerc sa fiu cat se poate de rezervata deocamdata.
Buna, tuturor! Am sustinut si eu examenul anul acesta, am raspuns la doar 60 de intrebari la eliminatoriu, deci voi incerca din nou anul viitor. Spor la invatat!