avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Activitate sabyxela

Activitate sabyxela

Vă rog să-mi spuneți dacă poate fi admisă cererea mea în vederea susținerii exemenului pentru dobâdirea calității de avocat definitiv, în cazul în care fac dovada exercitării, timp de 5 ani, a funcției de grefier cu studii superioare juridice ?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
oadrianmihai a scris:

Sau cineva din Suceava? ... sau ma ajuta si pe mine cineva care a mai mers si stie ceva locuri de cazare..? :help: pls pls pls


recomand hotelbasarab@gmail.com
aici am facut rezervare....este cineva din Botosani?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Multumim, rali!:vishenka:
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012

Buna! As dori si eu legile actualizate pe adresa hellen_red@yahoo.com.
Multumesc mult! Sa aveti spor la studiu!

Răspuns la discuția determinarea sultei
Buna dimineata! Imobilul este proprietate exclusiva a defunctului.
Succesorii defunctului:
- 2 copii din prima casatorie
- 2 copii din a doua casatorie si
- sotul supravietuitor (din cea de-a doua casatorie)
Prin testament lasa sotului supravietuitor imobilul in valoare 200.000 lei, iar copiilor cate un bun mobil de valoare egala, a cate 15.000 lei fiecare. Datoria mostenirii este de 40.000 lei. Ce sulte va avea de achitat sotul supravietuitor in cazul in care, prin partaj, imobilul ii va reveni, iar fiecarui copil i se va atribui cate un bun mobil? Va multumesc!:vishenka:
Fiica mea va naste in luna martie 2011, as dori sa-mi spuneti daca poate solicita indemnizatie pentru crestere copil in conditiile in care:
- a urmat cursurile de zi ale invatamantului universitar, pe durata normala, insa examenul de licenta nu l-a dat in sesiunea iulie 2010 si-l va da in sesiunea februarie 2011 (anterior datei nasterii).
- din data de 22 iulie 2010 si pana la data nasterii copilului, fiica mea realizeaza venituri supuse impozitului.
Mai exact: fiicei mele i se va recunoaste ca perioada utila pentru obtinere concediu si indemnizatie crestere copil daca, finalizarea cursurilor prin examenul de licenta s-a facut in sesiunea februarie, anterioara datei nasterii copilului?:(