avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Activitate adina01

Activitate adina01

Buna seara,
am de recuperat o suma de bani de la un client (subantreprenor a unei lucrari de constructii). Impreuna cu clientul meu am fost la antreprenorul general pentru recuperarea sumei. Antreprenorul general ne-a pus in fata o sentinta judecatoreasca a altui furnizor al clientului meu, prin care il obliga pe antreprenorul general sa plateasca direct in contul furnizorului. Cum este posibil fara un contract de cesiune de creante?
Răspuns la discuția tulburarea linistii
Nu e vorba de sanctiune. Administratorul e de-a dreptul jenat ca trebuie sa ne deranjeze (pe noi si pe altii 4-5) in fiecare luna, cei care suntem pe lista vecinului. Dar mi-a explicat ca este obligat sa vina la fiecare reclamatie.
Răspuns la discuția tulburarea linistii
nici el nu este proprietarul apartamentului. Apartamentul a fost al mamei lui, care a facut contract de vansare cumparare cu nepotul ai. (fiul surorii lui).
Răspuns la discuția tulburarea linistii
dar nu este corect si normal. Astept sa se intoarca din concediu avocatul meu si ma gandeam sa-l dau in judecata pentru hartuire. Sper sa pot cere si o expertiza psihiatrica pentru ca am impresia ca omul de fapt nu isi ia pastilele.
Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca de 6 luni "aude zgomote mici in tavan noaptea la 3". Am incercat sa-i explic ca 2 luni apartamentul nu a fost locuit. In luna urmatoare ne-a reclamat din nou la administrator ca scapam pe jos diverse chestii la ora 3 noaptea. Ieri a fost din nou administratorul ca rostogolim bile prin casa la ora 3. Practic odata pe luna cand vine administratorul pentru incasarea cheltuielilor reclama pe cateva persoane din bloc, la noi fiind problema cea mai mare pentru ca locuim deasupra lui. Parerea mea este ca omul are ceva probleme. Dar eu ce pot sa fac sa nu ma mai trezesc luna de luna cu administratorul la usa pentru reclamatii?