baiatul este recunoscut de tata. dar ma ameninta ca nu voi putea obtine eu custodia copilului. imi este foarte frica sa nu mi-l ia. felul precipitat in care am plecat, venitul reprezentat de indemnizatie si alocatia copilului ca si locuitul intr-un apartament de 2 camere impreuna cu parintii mei sper sa nu reprezinte "bile albe" in favoarea lui.
multumesc tuturor pentru raspunsuri.
faptul ca am plecat cu copilul si nu i-am spus unde sunt/dorm cu baiatul in acea seara ( mi-a adus el lucrurile copilului la socri) poate fi o acuza ca as fi o mama rea? poate fi folosit impotriva mea?
buna ziua.
locuiesc in concubinaj cu tatal baietelului nostru de 1 an. apartamentul in care locuim este al lui eu avand domiciliul din buletin la o allta adresa. descoperind ca tatal copilului are o relatie in paralel, dupa desele certuri din casa care au ajuns la violenta fizica fara urme vizibile si martori, dupa amenintarile si teama ca imi va lua copilul, am decis sa il parasesc. stia de intentia mea de a-l parasi. in seara in care am plecat am locuit in casa parintilor mei unde am domiciliul legal . a doua zi am plecat spre "socrii" unde sunt si in prezent. in seara in care am plecat, vorbind cu el la telefon, nu i-am spus unde dorm cu baiatul. stia doar de intentia de a ajunge la socri.
intrebare :
pot reveni in bucuresti dar in apartamentul parintilor mei pentru a locui cu ei fara teama ca imi va lua copilul?
pot fi acuzata ca am rapit copilul?
apartamentul parintilor mei are 2 camere si e intr-un cartier cu o reputatie nu prea buna.