si la notariat acestia au drept de semnatura actului de vanzare cumparare fara ca ei sa fie trecuti in succesiunea apartamentului si ei sa nu aiba succesiunea pt partea mamei lor?
Cred ca nu am expus problema suficient de detaliat. Deci acest apartament are succesiunea facuta inainte de moartea surorii tatalui meu ea fiind trecuta in certificatul de mostenitor cu cota parte. Copii ei nu au succesiune facuta.
:"> as dori sa imi cer scuze daca nu folosesc expresiile sau cuvintele potrivite dar nu am nici studii de specialitate si nici contact cu astel de probleme.cu multumiri
Va multumesc pentru ajutor si as dori sa ma ajutati in continuare. Sora decedata are 3 copii sotul fiind decedat. Deci daca am inteles bine in instanta se poate dezbate succesiunea? Deci li se va da o hotarare, care sa se poata folosi la notariat, pentru a vinde acest apartament fara ca ei sa faca succesiunea asa cum ar trebui cu taxe platite si tot demersul ce trebuie facut la notariat?
Tatal meu impreuna cu cei 2 frati si o sora au mostenire un apartament. Acest apartament este acum motivul unui proces pentru iesire din indiviziune iar in momentul de fata se asteapta sa se faca expertiza tehnica a imobilului. Problema mea este urmatoarea sora tatalui meu a decedat mostenitorii neavand succesiunea facuta. Cum se va proceda? Acestia pot fi scosi din drepturi prin hotarare judecatoreasca sau li se va pune in vedere sa faca succesiunea?