deci va repet ,contractul de vanzare cumparare il am , insa mi sa furat talonul masinii si imi mai lipseste certificatul fiscal , cam asta ar fi tot.
Documentele care mi sau furat : buletinul de Romania, carnet conducere Romania ,talonul masinii de Romania acestea ar fi cele mai importante acte care as dori sa le recuperez . Deci mai detin doar pasaport , certificat nastere ,cartea masinii ,atat. astept raspuns.
Buna ziua in primul rand va rog din suflet sa-mi dati un sfat ca nu stiu ce trebuie sa fac ,incotro sa ma duc.
da masina este cu numere definitive de romania,de constanta,eu sunt din arad,dar locuiesc in madrid de 6ani .Atunci proprietarul masinii a venit in vacanta in spania cu masina si a facut o prostie si a intrat in puscarie asa am intrat eu in posesia masinii . cvc a fost facut de un notar spaniol da doar aici in spania sa facut tranzactia.si mi sa furat doar talonul masinii( am un document de la politia nationala de aici cum ca mi sau furat documentele),cartea o am.dar nu am certificatul fiscal acela trebuie sa-l obtin eu cand merg in romania sau?
Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto tot de aici l-am cumparat,am contract de cump-vanz facut de un notar spaniol ( notarul a fost la puscarie la proprietarul masinii sa semneze) ,acum ma intereseaza sa fac radierea si sa o inmatriculez pe numele meu in Romania , cum pot sa obtin radierea daca el este inchis in puscarie.
Si colac peste pupaza ieri am fost la mare (alicante) si mi sau furat toate actele inclusiv talonul masinii .pot sa obtin alt talon in Romania fara proprietar cu contractul de vanz-cump.va rog ajutati-ma.Va multumesc anticipat.
da,multumesc pt raspuns.deci notarul spaniol a fost la proprietar la puscarie ca sa semneze contractul vanzare - cumparare.
De ce am nevoie pt radierea masinii?
Buna ziua,am o nelamurire foarte mare. in primul rand sunt rezident in Spania si am cumparat o masina cu numere de inmatriculare de romania de aici ( putin ciudat ??? ) am facut contract de vanzare-cumparare la un notar autorizat la Madrid cu concubina proprietarului ,pt ca proprietarul este in puscarie tot aici in Spania ,acum problema mea este ca nu stiu cum pot sa obtin radierea masinii.
Va rog sa ma ajutati.va multumesc anticipat.