avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

Buna ziua,am o nelamurire foarte mare. in primul rand sunt rezident in Spania si am cumparat o masina cu numere de inmatriculare de romania de aici ( putin ciudat ??? ) am facut contract de vanzare-cumparare la un notar autorizat la Madrid cu concubina proprietarului ,pt ca proprietarul este in puscarie tot aici in Spania ,acum problema mea este ca nu stiu cum pot sa obtin radierea masinii.
Va rog sa ma ajutati.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: claudiu palote , utilizator 12:02, 30 August 2009
Pai daca aceasta concubina a proprietarului nu avea mandat special(procura notariala) pentru a va vinde masina, din punctul meu de vedere acest contract nu este valabil. Contractul de vanzare cumparare insotit de o cerere trebuiesc depuse la directia fiscala din orasul in care isi are domiciliu fostul proprietar.

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru
da,multumesc pt raspuns.deci notarul spaniol a fost la proprietar la puscarie ca sa semneze contractul vanzare - cumparare.
De ce am nevoie pt radierea masinii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto claudiu palote claudiu palote Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)