avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Activitate elchupacabra

Activitate elchupacabra

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Am si eu o observatie de facut... Acesta este singurul an in care cei ce au depasit 70 p si cei ce nu au depasit acest prag au fost trecuti pe una si aceeasi lista, pana acum s-au facut liste cu cei declarati ADMISI si RESPINSI....In aceste conditii, eu cred ca se va da cat de curand o hotarare CSM prin care sa se scada pragul undeva intre 60 si 65....
chiar nu cred ca se vor tine cursuri si seminarii la INM cu 65-70 de pers cate ar ramane dupa verificarea bunei reputatii si examenul psihologic, in conditiile in care listele de formatori sunt facute pentru 200 de persoane...Asa ca va doresc sa am dreptate si un prag cat mai mic!
Felicitari tututor care au sustinut acest examen si au reusit un punctaj decent!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Rectific: era vorba de 6 grile, iar nu 7. Sunt de acord cu serpico..Cred ca aceste grile s-au anulat pentru ca nu erau 200 de candidati care ar fi trecut de prima proba...Acum probabil vor fi in jur de 250, pentru ca sa conteze putin si urmatoarele probe!
Bafta celor care au reusit! Sfatul meu este sa nu va culcati totusi pe o ureche!..Pregatiti-va pentru testul de logica. Eu am inceput dupa afisarea rezultatelor (cand stiam care este concurenta), facand toate testele afisate pe inm lex CONTRA TIMP! Daca nu le faceti asa, degeaba le faceti. Punctajul meu a crescut de la un test la altul iar la examen am fost in primii 20.
Am inteles ca anul acesta a aparut si un ghid...Eu ca ghid am folosit ceea ce am gasit pe siteul acesta [ link extern ] .
La test ar fi f bine sa veniti cu un ceas, astfel incat o intrebare care va da batai de cap sa nu va ia prea mult din timpul de examen. Parerea mea e ca la astfel de intrebari sa puneti oricare din raspunsurile intre care oscilati si sa treceti mai departe... Succes inca o data..
Răspuns la discuția admitere inm 2010
s-au afisat raspunsurile la contestatiile la barem. S-au admis 7 contestatii in total (eu una atat am numarat)...Succes!

Eu, spre ex, pe langa faptul ca am facut contra timp tot ce s-a dat in anii anteriori, am citit si ce am gasit aici : [ link extern ]
Vei vedea ca exista si niste carti in engleza cu mai multe exemple ..probabil cartile respective se pot comanda de pe internet. Timpul este destul de scurt intre proba de cuostinte si cea de logica, asa ca ganditzi-va un pic la asta inainte sa comandati! Succes!
Felicitari tuturor! BTW, carei treaba cu psihologicul si medicalul ? Stie cineva sigur ce presupun?
in jur de 15 minute a durat interviul in cazul toturor celor cu care am vbt
Este profesor de drept procesual penal... Eu stiu ca e cam misogin..Te ia de sus cand pune intrebari si le pune intr-un mod persiflant...Combate cam tot ce zici...chiar dk zici opusul fata de cel pe care l-a combatut cu 30 min mai devreme...Tb sa fii tare si sa nu te intimidezi..
As mentiona de asemena clasica intrebare de ce civil si nu penal si invers, in cazul in care exista o astfel de optiune. In caz ca ati lucrat in avocatura, cu siguranta veti fi intrebati de ce nu ati ramas in bransa..
Pregatiti-va si sa filozofati pe un anumit text scurt- de obicei, aceasta e ultima intrebare care se pune...
Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar comisia 1 este cea mai dificila -mai ales pt fete (il include pe domnul Crisu), comisia 2 il include pe domnul Cioclei, iar 3 pe doamna Anghenie. .Comisiile mai includ un psiholog, un pedagog, un judecator si un procuror, pe langa profesorii mentionati.
IURA69, nu aveam de gand sa raspund la afirmatiile tale despre mine, dar vad ca insisti..Pot, draga IURA, sa argumentez ceva. Vei vedea daca vei verifica raspunsurile mele cu privire la cunostintele juridice.
In schimb, domnul Andrew a scris
1.SA NE TRAIASCA CEI CARE AU INTOCMIT GRILELE. NISTE IRATIONALI, INCOMPETENTI SI ILOGICI.
si mai ales 2.Daca eu nu am dreptate inseamna ca nu are rost sa sustin examen la INM de anul viitor. Sunt un ilogic si un irational si nu am ce cauta la INM.

Iata de ce eu, o persoana irationala, incompetenta si ilogica (pentru ca afirmatia 1 se poate extinde bineinteles si la cei care au rezolvat corect grilele respective, grile de altfel corecte, dupa noile precizari ale lui andrew), am considerat ca este indeplinita conditia "eu nu am dreptate" si am dedus in mod LOGIC ca omul nu are ce cauta la inm. Eu doar i-am dat dreptate in aceasta privinta.

Iar despre afirmatia ta privind magistratii :"faceti un sondaj printre justitiabili ,si apoi daca reusiti sa-mi spuneti sa magistratii au o reputatie nestirbita.... eu dau la anul la INM!", ea porneste de la premisa gresita ca "oamenii au dreptate". Daca si columb ar fi gandit asa, pamantul ar fi considerat si astazi plat.
:O=D>In cazul acesta ma simt obligata sa imi retrag cuvintele. Poate ai ce cauta la inm. Cu conditia sa nu incurci dosarele si sa achiti cand ar trebui sa condamni si invers...:))