Rectific: era vorba de 6 grile, iar nu 7. Sunt de acord cu serpico..Cred ca aceste grile s-au anulat pentru ca nu erau 200 de candidati care ar fi trecut de prima proba...Acum probabil vor fi in jur de 250, pentru ca sa conteze putin si urmatoarele probe!
Bafta celor care au reusit! Sfatul meu este sa nu va culcati totusi pe o ureche!..Pregatiti-va pentru testul de logica. Eu am inceput dupa afisarea rezultatelor (cand stiam care este concurenta), facand toate testele afisate pe inm lex CONTRA TIMP! Daca nu le faceti asa, degeaba le faceti. Punctajul meu a crescut de la un test la altul iar la examen am fost in primii 20.
Am inteles ca anul acesta a aparut si un ghid...Eu ca ghid am folosit ceea ce am gasit pe siteul acesta
[ link extern ] .
La test ar fi f bine sa veniti cu un ceas, astfel incat o intrebare care va da batai de cap sa nu va ia prea mult din timpul de examen. Parerea mea e ca la astfel de intrebari sa puneti oricare din raspunsurile intre care oscilati si sa treceti mai departe... Succes inca o data..