avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate szasz mihaela

Activitate szasz mihaela

buna seara !
firma romaneasca platitoare de tva poate factura servicii constructii catre persoane fizice in belgia ?trebuie incheiat contract ? aplica tva ro sau din belgia?va rog raspuns...
buna ziua, as dori sa ma ajutati sa inchid conturile in vederea dizolvarii si radierii voluntare a societatii:
D -ct.121-6105.97;D-ct.5121-216.63;D ct 5311-10099.52;D-ct 5314-11805.06 iar pe C ct 1012-200;C ct 1061-40 si C ct 1171-27987.18.

daca ma puteti ajuta, astept un raspuns , multumesc !!!
o firma cu sediu social in locuinta sa (casa) face investitii : gresie, faianta, zugraveste exterior, paveaza curtea ....etc ....garduri...
Cum inreg aceste chelt ?? 231 cu 401??? si apoi 212 cu 231 ?
le trec si in reg imob ?
rog rasp, multumesc
buna !
as avea nevoie urgent de un model formular de concediu pentru soferi .
L-au cerut cei de la arr.....cred ca e legat de diagrame ...
va rog un raspuns
Răspuns la discuția INFIINTARE PFA
Te duci la OF.REG.COMERTULUI din localitatea ta si ceri toate formularele de care ai nevoie + cererea tip de solicitare, apoi faci rezervare denumire (3 ai dreptul )achiti 14 lei pt asta , cred ....vezi daca stai la bloc ca-ti trebuie acordul vecinilor, apoi mai trebuie sa faci dovada spatiului unde o sa ai activitate. Daca nu ai spatiu , atunci faci un contract de comodat cu cineva, ......mai trebuie sa faci dovada calificarii cu o diploma, atestat, ceva ...pt codul caen al activitatii pe care ai de gand s-o desfasori...Nu e mare lucru ...in 3 zile ti se elibereaza certificatul de inmatriculare, iar costurile in jur de 200 , apoi faci stampila.....gata !!!!!!
pana in 2009. dec, am fost micro, acum , cu trecerea la platitori imp pe profit, voi
calcula si plati imp trim dupa noile norme, dar cu pierderea de la inchiderea anului 2009 ce se intampla ?
multumesc,
Răspuns la discuția REGISTRU CASA VALUTA
asadar, sa inteleg ca puteam incasa toata suma in valuta intr-o singura zi ???
ROG CONFIRMARE....
am emis o fact externa de 6430 eur...
clientul a preferat sa achite cash , in franta 5830 eur, restul urmand sa-i vireze in cont.Am dat chitante , in fiecare zi 1200 eur( sa nu dep,5000 ron/zi)pina la lichidarea celor 5830 eur......e corect ????
multumesc
Discuție imp profit 2009
conturile 604, 628 si 635 pot fi conturi de cheltuieli nedeductibile la calculul imp pe profit ??? prg meu nu a tinut cont de aceste conturi........
va rog raspuns
buna ziua !!!!!! as vrea sa ma lamuriti, daca se poate .....
eu pana in 2009 fact serv externe fara tva....,, scutit cu drept de deducere ,, fiind o soc.inreg in ro, dar locul prest e franta....Sper ca am fact corect, beneficiarul avand cod valid.......intrebare : se schimba ceva in 2010 ??? cum voi fact de acum ??? va rog rasp