avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INFIINTARE PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INFIINTARE PFA

buna ziua,ma intereseaza sa infiintez un PFA,unde trebuie sa ma adresez,ce acte trebuiesc intocmite si ce taxe sunt pentru infiintare?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:18, 9 Aprilie 2010
Te duci la OF.REG.COMERTULUI din localitatea ta si ceri toate formularele de care ai nevoie + cererea tip de solicitare, apoi faci rezervare denumire (3 ai dreptul )achiti 14 lei pt asta , cred ....vezi daca stai la bloc ca-ti trebuie acordul vecinilor, apoi mai trebuie sa faci dovada spatiului unde o sa ai activitate. Daca nu ai spatiu , atunci faci un contract de comodat cu cineva, ......mai trebuie sa faci dovada calificarii cu o diploma, atestat, ceva ...pt codul caen al activitatii pe care ai de gand s-o desfasori...Nu e mare lucru ...in 3 zile ti se elibereaza certificatul de inmatriculare, iar costurile in jur de 200 , apoi faci stampila.....gata !!!!!!
Va rog frumos, spuneti-mi, conform legislatiei in vigoare, pentru infiintarea unui PFA este nevoie sa te prezinti la Of. Reg.Com si cu un act constitutiv ? Deci PFA, nu alta forma.
Multumesc.
@amphora,
Aveti nevoie de documente care atesta pregatirea / experienta profesionala. Si, evident, de celelalte documente care sunt solicitate pentru inregistrare. Nu si “act constitutiv” - aceasta “denumire” se foloseste in cazul societatilor comerciale cu mai multi administratori.
Poate va ajuta ce scrie aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa au aceleasi coduri caen ca si un srl? adela05 adela05 1. Un PFA poate sa intreprinda aceleasi activitati ca si un SRL (de ex, un bar poate fi deschis pe PFA?) 2. PFA poate fi infiintat de o persoana care este ... (vezi toată discuția)
Creare pfa documente bodo gabriella bodo gabriella doresc sa ma interesez pt cineva care daca este in concediu de crestere copil si isi face PFA i se taie cumva indemnizatia de crestere copil???? Ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa -extindere activitate valit valit Am PFA - cu cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei (norma fixa de venit) platitor de TVA din luna decembrie anul 2010. Doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)