avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate ciobanu mihaela

Activitate ciobanu mihaela

Răspuns la discuția divort nedorit de mine
multumesc mult pt.lamuriri;din fericire pt.mine soacra imi este ca o mama si cu toate ca nu vrea sa ne despartim prefera sa ramana cu mine;in acest caz se nasc alte intrebari:
-ea poate sa schimbe actul si sa-l dea afara din casa?desi este o situatie neplacuta mi-as dori sa se transforme din invingator si distrugator de vieti - in invins
-copilul poate fi chemat la judecata si intrebat cu cine vrea sa ramana??ar fi o mare magarie din partea lui sa isi trumatizeze si copilul pt.ca eu incerc sa nu umbresc fericirea si inocenta ei cu problemele noastre si deci ea ne iubeste in mod egal.
va rog sa ma lamuriti si pe mine ,ca sa stiu la ce sa ma astept in caz ca sotul isi duce la bun sfarsit amenintarile;locuim intr-o casa care apartine socrilor mei (socrul a decedat acum 5 ani) dar avem act de vanzare-cumparare facut inca din timpul vietii lui,prin care avem ne-a dat noua casa dar cu obligatia de a o ingriji pe soacra mea...cu care locuim;avem 15 ani de casatorie ,un copil de 11 ani si deodata toata viata mea s-a naruit cand m-a anuntat ca vrea sa divorteze;
vreau sa stiu daca am si eu dreptul la aceea casa(sunt trecuta in acte) ?
iar soacra mea ma iubeste si tine cu mine ,ea ar putea sa faca ceva impotriva lui ? pentru ca si ea considera ca si mine ca nu are motive de divort.va multumesc