avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate iuliana-iolanda

Activitate iuliana-iolanda

avluci a scris:

iuliana-iolanda a scris:

avluci a scris:

Sotul dvs. poate depune prin registratura instantei o cerere de renuntare la actiunea de divort.
In acest caz, nu trebuie sa se prezinte nimeni la termenul de judecata.

Tine cumva si de " regulamentele interne " ale fiecarui judet ?!
Pentru ca afirma ca a fost ieri acolo si asta i s-a spus ... ca trebuie asteptat primul termen ...

Nu exista regulamente interne pentru fiecare judet.
Ori a fost dezinformat, ori nu spune adevarul...

Continutul cererii ar trebui sa fie ... ?!
Pentru ca sustine in continuare ca a fost ...
Multumesc frumos si scuze pentru insistenta , in speranta ca imi veti da si aceste detalii ...
gabescu a scris:

Nu exista proceduri diferite, colegul a sustinut aceasta varianta, respectiv de depunere prin registratura a unei cererei de renuntare la judecta, intrucat el a facut cererea de divort.
Dar insa cel mai bine este sa va prezentati amandoi la primul termen, si declarati in fata instantei de judecata ca va-ti impacat si nu mai staruiti in judecarea cererii de divort.

Apreciez sfatul dvs. cu atat mai mult cu cat citatul ce-l aveti ca status va onoreaza ... Sper sa fie solutia optima , cea pe care mi-o recomandati ... Multumesc frumos !
avluci a scris:

Sotul dvs. poate depune prin registratura instantei o cerere de renuntare la actiunea de divort.
In acest caz, nu trebuie sa se prezinte nimeni la termenul de judecata.

Tine cumva si de " regulamentele interne " ale fiecarui judet ?!
Pentru ca afirma ca a fost ieri acolo si asta i s-a spus ... ca trebuie asteptat primul termen ...
ralucastefan2007 a scris:

La primul termen de judecata va prezentati amandoi cu buletinele de identitate si spuneti ca va impacati si nu mai staruiti in procesul de divort , numai asa se stinge litigiul respctiv.

Cu respect , multumesc frumos pentru informatie ...
Recunosc ca in acest moment sunt extrem de derutata de acest aspect al vietii mele , pentru ca a fost un eveniment-soc ... si nu stiu cum sa procedez , deoarece mi se clatina putin increderea , pe care doresc sa mi-o recapat ... Imi iubesc sotul si fetita extraordinar de mult , tin la linistea si armonia familiei mele ... si gandesc ca o aventura nu poate prima peste suficienti ani ... de bune si mai putin bune ... O zi cu bucurii si realizari , plina de evenimente frumoase !
Buna ziua ... Ma numesc Iuliana-Iolanda , am 41 de ani , locuiesc in Brasov si as dori sa ma informez asupra unui aspect in legatura cu procedeul unui divort ... Sotul meu a intentat proces de divort , pe care momentan spune ca il regreta ... si afirma ca a incercat sa anuleze cererea de desfacere a casatoriei , dar procedura impune respectarea primului termen stabilit ... Este adevarat ca acest termen trebuie respectat sau se poate anula cererea chiar inainte de termenul ce l-a hotarat instanta ... ?!