avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate 76maa

Activitate 76maa

concluzia care ar fi? Legal nu pot sa-mi faca nimic decat daca sunt de acord sa semnez eu actul aditional prin care mi se schimba incadrarea? Si daca ei totusi fac schimbarea fara acordul meu?
Titlul l-am dobandit pas cu pas prin demonstrarea valorii, nu cu diploma, de aceea nu inteleg de ce la vremea angajarii a fost totul in regula dar acum nu se mai poate si vor ca aceasta schimbare sa fie si retro, de la momentul angajarii. Nu mi se pare corecti nici prin prisma faptului ca as fi refuzat oferta daca era post de tehnician cu responsabilitati de manager.
Exista o baza legala prin care se poate face aceasta schimbare fara acordul meu?
Buna ziua,

am nevoie de ajutor in ceea ce priveste incadrarea in cartea de munca. La ora actuala lucrez intr-o companie multinationala incadrata inginer. Aceasta incadrare o am de la semnarea contractului fara sa am diploma de studii superioare, am adus doar o adeverinta de la facultate in care se arata ca sunt in an de extensie. Licenta ar fi trebuit sa o dau cu multi ani in urma dar din diferite motive am amanat.
Trecand la subiect: au dreptul sa ma retrogradeze in cartea de munca de la inginer la tehnician tinand cont ca eu am venit cu incadrarea de inginer de la alta companie, contractul de munca l-am semnat pentru postul de inginer si am informat de la inceput ca nu am diploma de licenta?

Cu stima,

Andreea