avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate deaconescu

Activitate deaconescu

Renumele poate sau nu fi suficient in cazul unui control financiar - este necesar un document care sa satisfaca cerinta legii. Care este acest document? Asa este facuta legea!!!!
Intampin urmatoarea problema in vederea incheierii unui contract pentru o bursa privata pentru fiica mea, admisa la Universitatea Cambridge / Colegiul Homerton: legea pretinde, in paragraful 1: "Bursa privată reprezintă sprijinul pentru studii acordat, în baza unui contract, de către o persoană juridică de drept privat sau de către o persoană fizică unui beneficiar care poate fi, după caz, elev, student, doctorand sau care urmează un program de pregătire postuniversitară într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, din ţară sau din străinătate." Ce inseamna institutie de invatamant superior acreditata, din strainatate?! Cum sa dovedesc eu ca Universitatea Cambridge este acreditata - unde? in Romania?! Nu poate fi incheiat contractul fara ca eu sa demonstrez ca este vorba despre o "institutie de invatamant superior acredtata". Multumesc anticipat pentru orice ajutor spre a iesi din acest impas.