Intampin urmatoarea problema in vederea incheierii unui contract pentru o bursa privata pentru fiica mea, admisa la Universitatea Cambridge / Colegiul Homerton: legea pretinde, in paragraful 1: "Bursa privată reprezintă sprijinul pentru studii acordat, în baza unui contract, de către o persoană juridică de drept privat sau de către o persoană fizică unui beneficiar care poate fi, după caz, elev, student, doctorand sau care urmează un program de pregătire postuniversitară într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, din ţară sau din străinătate." Ce inseamna institutie de invatamant superior acreditata, din strainatate?! Cum sa dovedesc eu ca Universitatea Cambridge este acreditata - unde? in Romania?! Nu poate fi incheiat contractul fara ca eu sa demonstrez ca este vorba despre o "institutie de invatamant superior acredtata". Multumesc anticipat pentru orice ajutor spre a iesi din acest impas.
Nu cred ca trebuie sa va faceti probleme intrucit numai renumele este suficiet, mai mult decit atit universitatea de care vorbiti face parte din cele 500 din lume considerate competitive lucru pe care il puteti demonstra cu usurinta
Renumele poate sau nu fi suficient in cazul unui control financiar - este necesar un document care sa satisfaca cerinta legii. Care este acest document? Asa este facuta legea!!!!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Acordare bursa privata
nikescu
Cetatean roman, student international la o universitate din SUA. Cum poate fi sprijinit cu o bursa privata sau cum pot fi colectati banii de la persoane fizice ... (vezi toată discuția)