avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai_A

Activitate Mihai_A

Hmm asta ne-ar mai lipsii. Mi se pare putin injust ca atata timp cat eu imi platesc datoriile catre asociatia de locatari ( intretinere , fond de rulment etc ) sa mi se opreasca serviciile. De ce nu se judeca cu cei doi restantieri? Sa le ia casele , nu ma intereseaza.. Oricum , nu m-astept la vreo sansa legala de a evita acest lucru,pentru ca nu America este tara tuturor posibilitatilor.. ci Romania , aici e posibil orice#-o#-o
Răspuns la discuția ecommerce drept de reseller
Din cate stiu , si daca nu ma insel, acum depinde si la ce anume produse va referiti ( cert este ca in domeniul it cam asa se procedeaza ) , trebuie sa luati legatura cu firma respectiva , brand`ul pe care doriti sa-l comercializati si in baza unui contract va inregistrati ca si reseller si puteti vinde produsele online. In acel contract se va specifica o anumita cantitate pe care dumneavoastra trebuie s-o achizitionati si preturile aferente resellerilor. Daca doriti sa intrati in domeniul vanzarilor de produse it , printr-un magazin online, va pot da un sfat : nu este nici perioada , nici loc pe piata pentru a initia aceasta afacere.
Sper ca am fost de ajutor
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare care pana acum nu si-a gasit un raspuns in cautarile de pe google. Cam cat de corect din punct de vedere legal este sa se opreasca apa , gazul si celelalte utilitati in cazul in care sunt 2 restantieri pe scara ? Sumele sunt destul de mari,si as dorii sa mai stiu si daca se opreste si lumina ( desi aici cred ca nu se va opri , dat fiind faptul ca sunt contracte individuale , nu pe Asociatie. )
Multumesc.