avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intreruperea utilitatilor din cauza restantierilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intreruperea utilitatilor din cauza restantierilor

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare care pana acum nu si-a gasit un raspuns in cautarile de pe google. Cam cat de corect din punct de vedere legal este sa se opreasca apa , gazul si celelalte utilitati in cazul in care sunt 2 restantieri pe scara ? Sumele sunt destul de mari,si as dorii sa mai stiu si daca se opreste si lumina ( desi aici cred ca nu se va opri , dat fiind faptul ca sunt contracte individuale , nu pe Asociatie. )
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai_A , utilizator 15:22, 2 Septembrie 2009
lumina sigur nu se poate opri intrucat o platesti individual direct la Enel, fiecare are tabloul lui, deci un bec vei putea aprinde in casa ;)

cat despre intreruperea apei sau caldurii (momentan nu e anotimpulasa k probabil nu e cazul) acestia au tot dreptul daca restantele depasesc o anumita valoare, procent , prin legislatiile privind furnizarea acestor utilitati ar trebui specificat ceva.

caut si revin.
Hmm asta ne-ar mai lipsii. Mi se pare putin injust ca atata timp cat eu imi platesc datoriile catre asociatia de locatari ( intretinere , fond de rulment etc ) sa mi se opreasca serviciile. De ce nu se judeca cu cei doi restantieri? Sa le ia casele , nu ma intereseaza.. Oricum , nu m-astept la vreo sansa legala de a evita acest lucru,pentru ca nu America este tara tuturor posibilitatilor.. ci Romania , aici e posibil orice#-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile administratorului de bloc danoozza danoozza Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-un complex rezidential si am cateva nelamuriri. La avizier s-a afisat un anunt in care scrie ca se vor opri utilitatile ... (vezi toată discuția)
Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Datorii la asociatie, oprire apa rece Doina0505 Doina0505 Buna ziua.Am datorii la asociatie in valoare de 4000 lei restante si penalizari 7300 lei(o suma f mare,zic eu).Recent am fost data in judecata pt suma de ... (vezi toată discuția)