Multumesc foarte mult! Asa este, insa multe asociatii si fundatii practica astfel de plati. Nici nu vreau sa ma gandesc la un eventual control fiscal. O zi pe placul Dvs!
Buna ziua,
Am preluat de curand contabilitatea unei asociatii umanitare. Are cateva persoane ce strang fonduri de la persoane fizice, pentru copii bolnavi. Pentru persoanele care strang fonduri, li s-a acordat diurna de 32,5 lei. Avand in vedere ca acestia nu sunt salariati, un ong poate deconta diurna?
Va multumesc mult!
Va multumesc foarte mult pentru ca mi-ati raspuns. Aceasta este si nelamurirea mea. In definitiv, vreau sa ma lamuresc pentru ce trebuie aceasta decizie (daca intr-advar trebuie) si de ce sa o astept pe fosta sotie sa semneze, pentru a intra in posesia ei? in fond, ea a gresit.
Am o problema, iar daca ma puteti ajuta, v-as fi recunoscator.
In urma cu cinci luni am inaintat actele pentru divort, pe motivul ca sotia parasise domiciliul. Ea nu s-a prezentat la nicio infatisare. S-a dat sentinta ca am divortat, a iesit si hotararea. Avocata ce m-a reprezentat imi spune ca nu mi se poate elibera decizia de divort, pana nu semnneaza ea (fosta sotie). In cazul acesta (ca ea a gresit), eu ce pot sa fac? Daca ea nu vine sa semneze decizia, va trebui sa o astept, pana binevoieste? Trebuie neaparat ca aceasta decizie sa fie semnata mai intai de ea? Ca nu a fost divort de comun acord. Mentionez ca nu am avut de impartit bunuri si nu avem nici copii.
Va multumesc din suflet. O seara placuta!