o sa te sune un gabor ceva sa te anunte cand sa te prezinti la parchet....ca nu te duci singur...merge si el cu tine....nu stiu ce sa iti zik in legatura cu recalcularea....mie mi-a iesit 0,67 la etilotest....si tot asa am sperat poate imi iesa la recalculare sub 0,80....mai mult mi se pare o panarama asta cu recalcularea...ca sa o lungeasca asa si sa iti ia 520 lei....dar totusi m-am mai uitat asa pe forumuri si am vazut altii care au mai scapat....incearca sa iei si u legatura cu cineva din cadrul politiei si sa te sfatuiasca ce sa ii ziki ca ai baut ...in ce intervale orare si tot asa....ca altfel nu are rost(eu am baut 8 beri si chiar nu mancasem mai nimic in ziua aia,le-am baut intr-un interval de 6 ore)...stiu prin ce treci ca asa eram si eu....sa dea domnu sa scapi si u cu o amenda administrativa si sa ne fie invatatura de minte.Numai bine:)
4 luni a durat toata treaba asta dar intr-un final am scapat cu o amenda administrativa de 1100 lei si cu permisul redobandit....pai asa a durat si la mine... o luna jumate pana m-a sunat de la politie sa ma intrebe ce vreau sa fac....dak sa cer recalcularea alcoolemiei sau nu,am cerut recalcularea....a mai durat o luna pana mi-a venit hotararea de la iml iasi(i-am zis ca am baut cu o bere mai putin ca nu am mancat nimic ca nu stiu ce dar tot degeaba....trebuie sa te sfatuiesti cu cineva sa iti zika exact ce si cum sa ziki in declaratie ...eu am zis asa dupa capul meu) iar apoi dupa vreo 2 saptamani m-a chemat la parchet iar dupa inca o luna si ceva mi-a venit o comunicare prin care am fost anuntat ca primesc o amenda administrativa si permisul inapoi....norocul meu a fost ca sunt student si nu am avut antecedente si m-a iertat tura asta.Multa bafta
520 lei.....dar eu te-as sfatui sa nu le faci pt ca e o mare prostie....asa am sperat si eu ca scap...am avut 0,9 si 1,00 ....si politistul mi-a zis ca am sanse mari ca nu stiu ce dar cand mi-a venit expertiza tot in jur de 1 mi-a iesit.....acum depinde cat ai avut tu.Succes.
salutare...din pacate pentru mine ca si pentru cei care se afla in aceeasi situatie am fost prins baut la volan....asta e....am comis-o ....acum suport consecintele....cand am suflat in etilotest aveam o alcoolemie de 0,67....apoi am fost dus spital unde mi s-a luat sange....prima oara mi-a iesit 0,9 iar la interval de o ora mi-a iesit 1...idee e ca pe mine politia m-a prins la 02:30 iar prima proba mi s-a recoltat la ora 03:44 cand mi-a iesit 0,9 iar a doua la 04:44 cand mi-a iesit 1....as avea vreo sansa sa imi iasa alcoolemia sub 0,8 sau 0,8 la ora 02:30 ca sa ies din aria penala....deja am cerut recalcularea alcoolemiei si acum astept ....am specificat si ce am baut...am consumat 7 beri ....in intervalul 18:30-20:00 am consumat 3 beri...apoi la ora am mai consumat o bere de 330 ml iar in intervalul 00:0-02:00 alte 3 beri.....daca poate cineva sa imi spuna ce sanse am....nu am mancat nimic in intervalul in care am baut, am o inaltime de 1,90 si am 82 kg...am inteles ca conteaza si aspectele astea la recalcularea alcoolemiei...va multumesc
pai asta si a fost....nu am nici un interes sa vb de aiurea....s-a intarziat recoltarea probelor de sange deoarece a avut loc si un mic accident...nu au fost victime nimic....am intrat intr-un gard...si s-a intarziat venirea politiei iar de la ora 02:30 pana la 03:44 alcoolul incepea sa imi intre in sange ca ultimele 3 beri le-am baut cu putin timp in urma...si eu chiar sper sa nu fi intrat in sange asa repede berea....sa am 0,8 la ora 02:30...
salutare...din pacate pentru mine ca si pentru cei care se afla in aceeasi situatie am fost prins baut la volan....asta e....am comis-o ....acum suport consecintele....cand am suflat in etilotest aveam o alcoolemie de 0,67....apoi am fost dus spital unde mi s-a luat sange....prima oara mi-a iesit 0,9 iar la interval de o ora mi-a iesit 1...idee e ca pe mine politia m-a prins la 02:30 iar prima proba mi s-a recoltat la ora 03:44 cand mi-a iesit 0,9 iar a doua la 04:44 cand mi-a iesit 1....as avea vreo sansa sa imi iasa alcoolemia sub 0,8 sau 0,8 la ora 02:30 ca sa ies din aria penala....deja am cerut recalcularea alcoolemiei si acum astept ....am specificat si ce am baut...am consumat 7 beri ....in intervalul 18:30-20:00 am consumat 3 beri...apoi la ora am mai consumat o bere de 330 ml iar in intervalul 00:0-02:00 alte 3 beri.....daca poate cineva sa imi spuna ce sanse am....nu am mancat nimic in intervalul in care am baut, am o inaltime de 1,90 si am 82 kg...am inteles ca conteaza si aspectele astea la recalcularea alcoolemiei...va multumesc
salutare...din pacate pentru mine ca si pentru cei care se afla in aceeasi situatie am fost prins baut la volan....asta e....am comis-o ....acum suport consecintele....cand am suflat in etilotest aveam o alcoolemie de 0,67....apoi am fost dus spital unde mi s-a luat sange....prima oara mi-a iesit 0,9 iar la interval de o ora mi-a iesit 1...idee e ca pe mine politia m-a prins la 02:30 iar prima proba mi s-a recoltat la ora 03:44 cand mi-a iesit 0,9 iar a doua la 04:44 cand mi-a iesit 1....as avea vreo sansa sa imi iasa alcoolemia sub 0,8 sau 0,8 la ora 02:30 ca sa ies din aria penala....deja am cerut recalcularea alcoolemiei si acum astept ....am specificat si ce am baut...am consumat 7 beri ....in intervalul 18:30-20 am consumat 3 beri...apoi la ora am mai consumat o bere de 330 ml iar in intervalul 00:0-02:00 alte 3 beri.....daca poate cineva sa imi spuan ce sanse am....va multumesc
salutare...din pacate pentru mine ca si pentru cei care se afla in aceeasi situatie am fost prins baut la volan....asta e....am comis-o ....acum suport consecintele....cand am suflat in etilotest aveam o alcoolemie de 0,67....apoi am fost dus spital unde mi s-a luat sange....prima oara mi-a iesit 0,9 iar la interval de o ora mi-a iesit 1...idee e ca pe mine politia m-a prins la 02:30 iar prima proba mi s-a recoltat la ora 03:44 cand mi-a iesit 0,9 iar a doua la 04:44 cand mi-a iesit 1....as avea vreo sansa sa imi iasa alcoolemia sub 0,8 sau 0,8 la ora 02:30 ca sa ies din aria penala....deja am cerut recalcularea alcoolemiei si acum astept ....am specificat si ce am baut...am consumat 7 beri ....in intervalul 18:30-20 am consumat 3 beri...apoi la ora am mai consumat o bere de 330 ml iar in intervalul 00:0-02:00 alte 3 beri.....daca poate cineva sa imi spuan ce sanse am....va multumesc