Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in uscatorul blocului care era deasupra apartamentului lui, adica etajul 7 si-a facut inca cateva camere, adica si-a facut inca un etaj la apartament cu scara interioara. Nu a cerut nici o semnatura de renuntare, nimic. Parintii mei au facut atunci reclamatie la primarie, dar nimic nu s-a intamplat. De fapt care alta este problema. Nu ma intereseaza constructia lui. Putea sa-si faca 10 etaje. Problema costa in faptul ca la etajul 1 balconul este cel mai mare si nu exista alt balcon deasupra pe o suprafata de vreo 20 mp. Ai mei au balconul inchis si deasupra tabla, iar in momentul in care ploua, apa de la burlanele aluia de la 6-7 face un zgomot infernal ( si-a facut acoperis de casa si are burlane care a caror apa curge direct pe tabla balconului alor mei). Nu poti sa dormi. Ai mei s-au obisnuit de 20 de ani. Acum am copil si nu pot veni sa dorm la ai mei ca in toata casa se aude un zgomot infernal cand ploua. Am incercat sa acoperim cu altceva balconul, dar tot degeaba zgomotul e mare pentru ca apa cade de la etajul 7.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.