Buna seara!
In data de 2 septembrie eu si prietenul meu am foat implicati intr-un accident rutier cu motocicleta.Accidentul s-a produs prin neacordare de prioritate de catre o dacie logan in urma careia au survenit numeroase vatamari corporale.Am scos certificat medico-legal si urmeaza a fi chemati pentru deschiderea dosarului penal.Eu necesit 8-9 zile de ingrijiri medicale si pritenul meu 3-4 zile de ingrijiri medicale in cazul in care nu apar alte complicatii.
Am refuzat SMURDUL si internarea la momentul produceri accidentului pentru ca ne-a fost frica ca ancheta sa nu fie influentata.LA politie am ceruit impreuna cu prietnul meu sa nu i se faca dosar penal.Am cazut de comun acord cu persona care ne a accidentat sa ne platesca diferenta de la asigurare pana la pretul motocicletei cu care l-am achizitionat.A doua zi am fost insultati si ni s-a spus ca refuza sa nea dea diferenta de bani.Am decis sa i dam in judecata.Am dori sa stim datorita faptului ca situatia s-a modificat si am deschis dosarul penal ce suma reala am putea cere in instanta atat pentru acoperirea sumei motocicletei cat si pentru daune morale si pentru vatamari corporale