O cunostinta de a mea a avut o relatie cu o minora , dar s-a despatit de ea dupa care ea i-a spus ca este gravida, atunci el de frica s-a impacat cu ea. Ea a ramas gravida dar el este f sigur ca nu este copilul ei pentru ca a auzit de la diverse persoane ca fratele ei s-a laudat ca intretine relatii sexuale cu sora lui. Cunostinta mea a acceptat sa locuiasca cu ea si parintii ei chiar daca stia ca nu este copilul lui . In aceeasi casa locuieste si fratele ei. Intr-o seara fratele ei a sarit cu toporul la el si i-a spus sorei lui sa nu se culce cu el ca vrea sa-l omoare. Atunci el a plecat de la ea si i-a spus ca daca vrea sa fie cu el sa se mute la el. Ea a venit la el dar fratele ei a sunat-o si i-a spus sa mearga acasa si a plecat de la el.Mentionez ca are facuta sesizare la politie de cele ce i s-au intamplat. Drept urmare va rog sa-mi raspundeti daca poate fi tras la raspundere conform legilor in vigoare. Va multumesc anticipat.
Este corect ca pretul apei reci sa fie de 8 ron m3? Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum poate fi atat de mare daca toti locatarii sunt contorizati. Este mai scumpa apa rece decat cea calda.X-(