avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate Patratzuka

Activitate Patratzuka

Răspuns la discuția Sunt insarcinata si somera.....
Multumesc mult pentru raspuns, chiar daca o fac cu intarziere.
Intre timp am nascut si acum trebuie sa ma pregatesc cu dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului.

O zi buna!!
De curand am dus la agentia de somaj primul concediu medical, respectiv prenatal, care imi va suspenda indemnizatia de somaj. Din pacate, doamna de la biroul care se ocupa de acest lucru era foarte ocupata #-o si nu am putut sa-i adresez mai multe intrebari la care nu aveam si nu am nici acum raspuns. Am lasat pur si simplu dosarul cu actele pe biroul acesteia si am fost politicos expediata, din lipsa de timp. Sa fi fost din cauza ca era Sf. Marie in acea zi.... hmmmm, cine stie!! Oricum, sper sa aflu ce ma intereseaza tot de la dumneavoastra.
De exemplu, nu stiu cum o sa imi fie platit acel concediu medical si sub ce forma il voi primi... ma gandesc ca prin posta, dar nu sunt sigura si, de asemenea, nu stiu daca mai trebuie sa mai indeplinesc eu vreo formalitate pe la vreo institutie de stat... sper sa ma lumineze cineva, multumesc!
Multumesc mult pentru mesaj.
Nu eram sigura daca, in somaj fiind, voi mai beneficia de acest concediu. Acum m-am lamurit! =D>

O zi buna!
Buna seara.

Am nevoie si eu de o informatie. Sunt somera si insarcinata in 4 luni. In luna octombrie se termina somajul si as vrea sa stiu daca eu, somera fiind, beneficiez de cele126 zile de concediu, pentru a putea lua dupa nastere indemnizatia de crestere a copilului. Nasterea e preconizata pentru luna noiembrie si ar fi cateva zile in care eu nu am stagiu de cotizare. Cum ar trebui sa procedez?!

Multumesc anticipat pentru raspuns!