Multumim pentru raspunsuri. Am inteles pana acum ca nu ii putem "tulbura".
Dar ce ziceti de obligatiile fostului proprietar pana la data de 1 nov.?
Ma refer aici la cheltuielile curente de intretinere (apa, energie electrica, gaze, etc.). Banuiesc ca e de la sine inteles ca va trebui sa-mi prezinte in fiecare luna facturile corespunzatoare.
Si tot din aceeasi categorie, cum ma pot apara eu ca starea apartamentului e aceeasi de la data vizionarii si cumpararii acestuia, si ca fostul proprietar nu i-a deteriorat peretii, instalatiile, etc.? Poate reprezenta o proba intr-un eventual act juridic fotografiile societatii care a facut evaluarea apartamentului?
Buna ziua!
Avem urmatoarea problema. Am cumparat un apartament si am fost de acord ca fostii proprietari sa mai ramana in apartament pana la 1 nov. Textul din contractul de vanzare-cumparare autentificat de notar spune: "Transmiterea proprietatii se face astazi, data autentiicarii prezentului contract, iar intrarea in stapanirea de fapt are loc la data de 01.11.2006, cand se vad preda fara nici o ala formalitate de punere in posesie.".
Vrem sa stim ce drepturi mai are fostul proprietar si ce drepturi avem noi pana la data respectiva in aceasta situatie.
Si, de asemenea, care este calea legala prin care ii putem scoate din apartament in cazul in care ei refuza (dupa data de 1 nov, bineinteles)?