avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate mamica tanara

Activitate mamica tanara

Răspuns la discuția indemnizatie mame studente
mersi am citit deci scrie ca sa urmeze cursurile la zi fara intrerupere dar universitatea la care sunt nu are profil id sau fara frecventa are numai cursuri la zi dar daca nu le frecventezi des poti plati o taxa de frecventa pe semestru si te scuteste de prezenta la cursuri.daca am platit anul trecut scolar taxa aceea mai pot beneficia de indemnizatie??
sa speram ca apar multumesc mult!
atunci eu mai depun acte ceva daca nu au aparut normele?voi primi din urma banii?
buna ma numesc ana sunt studenta in anul 2 la facultate particulara la zi adica acum urmeaza sa incep la 1 oct.nu am lucrat niciodata am 19 ani.am o intrebare:eu urmeaza sa nasc pana la sfarsitul lunii sept(mai am un pic:O)vreau sa va intreb daca beneficiez de indemnizatie pt mame studente?si ce acte imi trebuie,si care e diferenta dintre alocatie de nou nascut si alocatie de stat?nu e tot aceeasi?sau alocatia de nou nascut se da numai odata la fel ca trusoul?:(.si actele pt trusou cand se depun dupa sau inainte sa nasti?)stiu ca sunt cam multe intrebari dar nu ma pricep.va multumesc.o zi buna