avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan_exit

Activitate bogdan_exit

Răspuns la discuția problema inmatriculare urgent
daca declar briful pierdut de sanse am cum pot sa fac trebuie sa ma duc in italia
sau sai cer daune ?
aveti dreptate im lipseste cartea de provinienta m-am informat azi la un notar si la rar
masina au verificato nu e furata acum cum pot sa-l "sperii" pe acest om de la care am luat masina sa-mi dea actele, mai nou am aflat ca nu e oricare e bisnitar de mult timp cunoaste multe prin oras pe la mine
in italia a fost masina acuma nr rosii le avea in romania pana ieri cand au expirat
ce pot sa fac ma duc la politie declar cartea furata
ma refer la epava ca nu mai am ce face cu ea miam luat teapa daca numi trimite cartea masina merge e buna
Salut
Am cumparat de la o persoana o masina
Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc
aceste numere au expirat azi iar eu nu am cartea masinii sa o pot inmatricula deoarece acesta persoana a trimis cartea fostului propietar din italia (tot roman) sa o scoata de la taxe eu am doar masina si actele de vanzare-cumparare facute la notar inclusiv cel din italia dar nu am cartea ca imi zice de acum o saptamana ca imi trimite. cum pot rezolva problema practic masina acum e o epava