avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... problema inmatriculare urgent
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

problema inmatriculare urgent

Salut
Am cumparat de la o persoana o masina
Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc
aceste numere au expirat azi iar eu nu am cartea masinii sa o pot inmatricula deoarece acesta persoana a trimis cartea fostului propietar din italia (tot roman) sa o scoata de la taxe eu am doar masina si actele de vanzare-cumparare facute la notar inclusiv cel din italia dar nu am cartea ca imi zice de acum o saptamana ca imi trimite. cum pot rezolva problema practic masina acum e o epava
Cel mai recent răspuns: bogdan_exit , utilizator 14:15, 12 Septembrie 2009
Daca masina este o "epava", de ce doriti sa o inmatriculati? Daca aveti nevoie de aceasta doar pentru piese de schimb, nu este necesara inmatricularea. ;)
ma refer la epava ca nu mai am ce face cu ea miam luat teapa daca numi trimite cartea masina merge e buna
ce pot sa fac ma duc la politie declar cartea furata
In ce tara a fost inmatriculata aceasta masina ? Eu stiu ca nr rosii(autorizatiile provizorii de circulatie) se elibereaza doar pentru masinile care nu au fost inscrise in circulatie in Romania(masini noi sau masini aduse din strainatate)
in italia a fost masina acuma nr rosii le avea in romania pana ieri cand au expirat

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)