avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VW polo sub sechestru in italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VW polo sub sechestru in italia

In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru inmatriculare si in 5 septembrie am inmatriculat Masina si in aceeasi zi am primit si numerele negre definitive am primit dovada de circulatie valabila 15 zile pana in 19 septembrie. Inmatriculare facuta la mine in judet Neamt, mi-au spus de la inmatriculari ca certificatul de inmatriculare vine acasa prin posta. Am telefonat De Foarte multe ori la politie si de fiecare data IMI spuneu sa mai astept. Am tot asteptat pana in 3 octombrie cand am telefonat inca odata , mi-au zia ca Masina ii sub sechestru in Italia. Si din cauza asta nu IMI Poate da certificatul de inmatriculare. Intrebarea este PE cine sa DAU in judecata ? PE romanul care mi-a vandut Masina ? Sau PE Politia care au eliberat numere rosii provizorii? Sau PE astia de la RAR care au facut cartea masinii pentru inmatriculare???. Romanul care a vandut Masina are o vina ca nu trebuia sa dea spaga la politie si la RAR ,ca sa inchida ochii si unici si alti.!!! Acuma stau cu Masina in curte si nu pot circula cu EA ca nu am certificatul de inmatriculare. Cine STIE ce pot face ??? Sa-mi spuna si mie.
Cel mai recent răspuns: Petrica Popa , utilizator 06:31, 25 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Masina ii in Romania in Neamt. Dar politia de aici au gasit Masina sub sechestru in Italia. Dar nu au verificato inainte de ai elibera numere rosii provizorii si din iunie pana in August Masina a circulat in Romania in August Masina a trecut RAR-ul si EU am cumparato PE baza ca Masina ii in regula. Dar mai grav e ca Masina ii inmatriculata PE numele meu cu numere negre definitive. Si Politia de aici nu-mi da certificatul de inmatriculare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
trandafir2, moderator
Politia de aici mi-au spus ca, Masina ii sub sechestru in Italia. Motivul, o cearta in aceasta Masina. Proprietarul masinii a vandut-o la Romanul din Bacau. Au facut contract vanzare cumparare acolo la o agentie de acte auto. Dar a vandut Masina pentru desmembrari nu pentru a FI inmatriculata in Romania.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Petrica Popa, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Asa mi s-a spus de la politie, ca ii sub sechestru di cauza la o cearta. Nici EU nu am crezut asta . Asa ca am cautat vechiul proprietar din Italia si am vorbit cu el. A zia ca nu a fost Nici odata sub sechestru. El a vandut-o la romanul din Bacau dar pentru desmembrari , nu pentru a FI pusa in circulatie. Italianul a radiato si a scos Masina din circulatie. Radiata pentru desmembrari. Si pe el nu il mai interseaza ce a facut cumparatorul cu EA. Motivul sechestrului doar astia de la politie il stiu dar nu stiu Daca o sa-l spuna. Marti dimineata trebue sa merg cu Masina la Piatra Neamt sa verifica seria masinii. EU le-am zia ca nu are Nici dovada de circulatie valabila Nici certificatul de inmatriculare. Au spus telefonic bine-nteles. Ca pot circula cu Masina pentru ca ii inmatriculata, EU nu o sa merg. Ca Daca ma opreste Politia PE drum IMI da amenda plus dosar penal ca nu am certificatul de inmatriculare si Nici dovada inlocuitoare valabila. Sa vina ei la mine ca ei au facut greseala sa o inmatriculeze si acuma Cred ca VOR sa gaseasca un vinovat.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Petrica Popa, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu numerele rosii Madalin196 Madalin196 Daca am cumparat o masina noua si am numere rosii valabile dar am primit numerele negre iar certificatul de inmateiculare urmeaza sa il primesc peste 2 ... (vezi toată discuția)
Numere rosii dupa ce expira rar-ul? SC ESC SOFT SRL SC ESC SOFT SRL Buna seara! Am achizitionat un autoturism Fiat Bravo (1.6 16v) din Italia in august 2008, am fost programat la rar pe 10 septembrie 2008, am scos numere rosii ... (vezi toată discuția)