avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VW polo sub sechestru in italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VW polo sub sechestru in italia

In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru inmatriculare si in 5 septembrie am inmatriculat Masina si in aceeasi zi am primit si numerele negre definitive am primit dovada de circulatie valabila 15 zile pana in 19 septembrie. Inmatriculare facuta la mine in judet Neamt, mi-au spus de la inmatriculari ca certificatul de inmatriculare vine acasa prin posta. Am telefonat De Foarte multe ori la politie si de fiecare data IMI spuneu sa mai astept. Am tot asteptat pana in 3 octombrie cand am telefonat inca odata , mi-au zia ca Masina ii sub sechestru in Italia. Si din cauza asta nu IMI Poate da certificatul de inmatriculare. Intrebarea este PE cine sa DAU in judecata ? PE romanul care mi-a vandut Masina ? Sau PE Politia care au eliberat numere rosii provizorii? Sau PE astia de la RAR care au facut cartea masinii pentru inmatriculare???. Romanul care a vandut Masina are o vina ca nu trebuia sa dea spaga la politie si la RAR ,ca sa inchida ochii si unici si alti.!!! Acuma stau cu Masina in curte si nu pot circula cu EA ca nu am certificatul de inmatriculare. Cine STIE ce pot face ??? Sa-mi spuna si mie.
Cel mai recent răspuns: Petrica Popa , utilizator 06:31, 25 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara! Cred si EU ca broscarul a vrut sa scape de Masina dar nu a reparato el. E adevarat Masina a fost reparata dar de romanul din Bacau. Nu ii o Masina Asa scumpa am DAT 1500 € are 220000 km la bord nu stiu Daca au fost dati km. inapoi.
Am fost EU la politie cu Masina PE platforma, au facut cateva poze la masina . Mi-au DAT Masina in custodie pana se clarufica documemtele masinii in Italia. Daca vine un raspuns negativ din Italia ca Masina nu trebue sa circule PE drumurile publice, i se deschide dosar penal romanului di Bacau. Pentru falsificare documente si inselaciune. EU tot spre sa se rezolve cazul cu bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu numerele rosii Madalin196 Madalin196 Daca am cumparat o masina noua si am numere rosii valabile dar am primit numerele negre iar certificatul de inmateiculare urmeaza sa il primesc peste 2 ... (vezi toată discuția)
Numere rosii dupa ce expira rar-ul? SC ESC SOFT SRL SC ESC SOFT SRL Buna seara! Am achizitionat un autoturism Fiat Bravo (1.6 16v) din Italia in august 2008, am fost programat la rar pe 10 septembrie 2008, am scos numere rosii ... (vezi toată discuția)