avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere rosii-rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere rosii-rovinieta

buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe autostrazi?#-o multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 10:22, 22 Octombrie 2008
Daca aveti numere rosii,adica provizorii,30 zile,nu aveti nevoie de rovinieta. La achizitionarea-cumpararea numerelor rosii- sa inclus si rovinieta
As avea si eu o intrebare...

Am cumparat recent o masina adusa din Italia prin Aprilie si acum cu numere rosii expirate.

Problema e ca programarea la RAR pentru a o inmatricula permanent e abia in luna Noiembrie insa pana atunci as vrea sa pot circula cu ea.

As putea obtine un alt set de numere rosii, tinand cont ca sunt deja al doilea proprietar roman.

Am auzit de la unii altii cum sa nu se poate, insa totusi sper...

Este prima mea masina si nu stiu multe lucruri despre ce implica inmatricularea si cu atat mai putin despre procedurile legate de numere rosii.

Ma poate ajuta cineva pls?

Merci anticipat.
mi-am luat o masina mi-a adus-o cineva din Austria a luat el numere provizorii asigurare etc, , va rog spuneti-mi si mie se pot schimba numerele rosii caci imi expira in 24.10.2008 si ce documente sunt necesare si cat dureaza procesul asta sau trebuie sa astept pana inmatriculez masina definitiv, ca la RAR tre sa faci programare cu o luna inainte mama ei de Romanica! Mersi anticipat
Programarile la RAR se fac on-line sau direct la sediul din localitatea dumneavoastra si functie de ce programari mai sunt termenul poate varia. Pentru numere rosii adresati solicitare la Biroul inmatriculari al Politiei rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numere rosii ContSters68633 ContSters68633 mi-am luat o masina mi-a adus-o cineva din Austria a luat el numere provizorii asigurare etc, , va rog spuneti-mi si mie se pot schimba numerele rosii caci ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de circulatie provizorie valabilitate gabi03nst gabi03nst buna ziua,problema mea este urmatoarea : am cumparat in lizing un autoturism iar autorizatia provizorie de circulatie a expirat in data de 18 10 2008( pe ea ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)