avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca1112

Activitate Bianca1112

Răspuns la discuția Cum imi pot recupera salariul?
Avand in vedere ca firma este condusa numai din cetateni cehi, intelegerea amiabila am incercat sa o fac prin e-mail si telefon.Bineinteles ca nu mi s-a raspuns la telefon iar la e-mailuri le-a scapat cate un read receipt, dar bineinteles raspuns 0.
Nu imi ramane altceva de facut decat sa cer o somatie de plata.
Sa fie!
Multumesc
Sincer, cel mai tare m-a deranjat si m-a facut sa iau atitudine faptul ca, atunci cand am cerut o explicatie oficiala despre ce s-a intamplat cu comisioanele si le-am spus superiorilor ca, brokerii sunt nemultumiti, am primit un raspun foare senin "Care este problema?Da-i afara!Sunt atatia prosti pe strada"
Buna seara,
Anexa contractului nu contine nici un fel de conditii, acel comision era pentru indeplinirea functiei de Sales Manager.
Consultantii nu au primit comisioane, doar niste " extrase de cont" in care era specificata productia lunii iulie dar comision OOOOOO.
Multumesc, de raspuns.
Intradevar termenii pe care dvs. i-ati folosit sunt corecti.
Buna seara,
Am fost angajata la un broker de asigurari cu contract de mandat, in anexa era specificat clar ca ma platesc lunar cu o suma X pentru serviciile prestate.
Deoarece mi-am dat seama in 4 luni ca pur si simplu ii jecmanesc pe consultanti(comisioane nucu) mi-am dat demisia.Dar ei nu vor sa imi plateasca zilele lucrate pana la demisie.Care este calea legala de a recupera salariul?
Ma poate ajuta cineva?