Buna ziua!
Am furnizori prescrisi si neplatiti in valoare de 8900 lei din anul 2005. As dori sa-i trec pe venituri. De la unele persoane am inteles ca doar dupa ce am o hotarare judecatoreasca definitiva ii pot trece pe venituri. Este adevarat?
De ce acte am nevoie pentru a-i trece la venituri?
Va multumesc!
Problema este ca vechea contabila nu m-a intrebat nimic, doar contabila noua mi-a spus acum ca profitul nu a fost repartizat. Ce se poate intampla in cazul unui control?
Buna seara!
Astazi am aflat ca vechea contabila nu a repartizat profitul de pe anii 2005 - 2006. Repartizarea profitului pe anii anteriori s-a facut in 2007, iar profitul a fost repartizat pe dividende.
Va intreb daca a fost corect repartizat profitul pe anii 2005 - 2006. La un control ce se poate intampla?
Va multumesc mult!
Buna ziua!
Am de incasat de la un client suma de 16.000 lei din 2007, suma fiind prescrisa. In anii 2009, 2010 i-am trimis e-mail-uri prin care i-am solicitat sa plateasca aceasta suma, dar mi-a raspuns prin faptul ca va verifica daca exista acest sold si la ei in contabilitate. M-a tot dus cu "zaharelul" pana suma s-a prescris, iar acum nu vrea sa mai plateasca.
Intrebarea mea este daca il pot actiona in judecata pe baza e-mail-urilor trimise. Mentionez ca in afara de e-mail-uri nu i-am trimis nimic concret.
Va multumesc anticipat!
Buna seara!
As dori sa sponsorizez o persoana fizica cu o excursie in Grecia. Mentionez ca firma are profit de 40.000 lei (pe lunile ian-febr), iar acea persoana este contabila mea, care nu primeste salar este matusa mea.
Este posibil? In limita a ce suma? Ce acte trebuiesc intocmite?
Multumesc anticipat!