Buna seara!
Astazi am aflat ca vechea contabila nu a repartizat profitul de pe anii 2005 - 2006. Repartizarea profitului pe anii anteriori s-a facut in 2007, iar profitul a fost repartizat pe dividende.
Va intreb daca a fost corect repartizat profitul pe anii 2005 - 2006. La un control ce se poate intampla?
Va multumesc mult!
Buna seara
Niciodata contabilul nu repartizeaza profitul din initiativa sa.
Doar face note contabile .
Destinatia profitului o stabilesc asociatii .
Ce au stabilit asociatii la sedintele aga de repartizare ale profitului in acei ani ?
Problema este ca vechea contabila nu m-a intrebat nimic, doar contabila noua mi-a spus acum ca profitul nu a fost repartizat. Ce se poate intampla in cazul unui control?
E ciudat ... in fine ...
Ce scrie in hot. aga de la vremea respectiva ?
Trebuie sa le gasiti anexate la bilanturile anilor respectivi .
Functie de ce gasiti acolo, reluam discutia .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Repartizare profit
Cstrut
Buna, am o nelamurire:
am profitul aferent anului 2008 nerepartizat, il pot repartiza in decembrie 2009 si plati impozitul pana in 25.01.2010?
multumesc (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.