avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate roxlore

Activitate roxlore

nici eu nu stiu unde as putea face asta dar intrebam daca e posibil. daca as gasi pe cineva. multumesc oricum pt toate raspunsurile. poate maine o sa mai am intrebari acum nu mai stiu ce sa intreb. multumesc mult
am inteles. inca o intrebare. nu stiu daca e legal sau nu dar cred ca nu e. daca pot sa imi bag la o firma cartea de munca in urma cu 4 luni ca si cand nu as fii intrerupt munca si sa imi platesc din mana darile catre stat pt cele 4 luni si sa muncesc in continuare pana la 7 luni pana cand poate muncii orice mamica atunci am vreo sansa sa primesc cei 600 lei chiar daca am schimbat locul de munca? dar nu am intreruperi in ultimul an?
multumesc pt raspunsuri ati fost primii carora le-am cerut ajutor si am si primit.
si pt somaj sa primesc 9 luni trebuie sa muncesc o luna cu carte de munca in tara si sa imi dau demisia sau sa astept pana ma da afara. chiar nu stiu cum se procedeaza. deci trebuie sa ma intorc pana de craciun si sa muncesc oriunde nu? o luna. contractul unde am muncit era pe perioada nedeterminata.
prima data am cerut un concediu fara salar pt 3 luni de zile dar nu mi-a fost aprobat pe urma a urmat demisi mea la zi cu acordul ambelor parti. inca nu am luat cartea de munca de acolo si credeam ca am vreo sansa acum sa ma intorc acolo.
din acest raspuns sa inteleg ca si daca vin in tara acum nu indeplinesc , conditiile cerute de lege pt a primi indemnizatia pt copil. dar alti bani o sa primesc pt el de exemplu alocatie sau pot sa imi fac un somaj cand vin in tara. Nici unde sunt acum nu mai pot munci pt ca ma simpt foarte foarte rau poate pt ca sunt la inceputul sarcinii dar oricum. Totusi acesti bani pt copil ii pot primii?

multumesc pt raspuns
Buna , ma numesc roxana si am 21 de ani. Momentan sunt in anglia de o luna. in urma cu 3 saptamani am aflat ca sunt insarcinata si am inceput sa caut raspunsuri la intrebarile pe care le am. vreau sa ma intorc in tara de craciun si sa raman in tara sa nasc si sa imi cresc copilul. Ce sanse am sa primesc indemnizatia pt copil atata timp cat eu in tara am muncit din 29 august 2007 pana in 22 mai 2009 la aceeasi firma si acum nu mai muncesc nicaieri. daca vin in tara si ma angajez sa zicem cu data de 1 oct , si muncesc pana in martie , am vreo sansa sa primesc ceva bani pt cresterea copilului? sau ce ar trebui sa fac acum ca sa primesc ceva bani in romania pt copilasul meu. cred ca sarcina mea are 2 luni nu stiu sigur ca nu am reusit sa merg aici la doctor. deaceea intreb ca vreau sa ma intorc in tara.

multumesc anticipat celor care o sa imi raspunda