in 2008 am castigat un proces pentru o garsoniera construita inainte de 1989 societatea fosta de stat actual privatizata de pe timpul certicatelor date de statul roman Este totul gata e definitiva am intabulat este OK In sentinta scrie ca trebuie sa primesc 2300 LEI cheltuieli de judecata suma pe care nu am primito pina acum societatea este falimentara muncitorii totiin somaj o secretara si o contabila ar cam fi angajatii pe care ii mai are Pot eu sa mai re cuperez suma fara un executor judecatoresc? societatea are destule bunuri masini birouri statie de betoane ETC
da este foarte corect cum ati spus o alta forma de convingere ceva medical nu exista? ea ar vrea sa ne mutam noi la iasi este mult mai complicat noi suntem 4 persoane eu sotia si 2 copii unul la facultate altul in ultimul an de liceu serviciile noastre care in iasi sigur nu le vom gasi prea repede deci ea ar vrea sa vindem noi la sibiu lucru care nu se poate Poate exista o varianta ca de convins e foarte dificil
dupa succesiunea de la decesul tatalui meu a rezultat ca eu am certificat de mostenitor pentru jumatate din apartament mama mea cedandu-mi partea tatalui deci parte egala Mama locuieste in iasi eu in sibiu si as dori ca sa vind dar mama nu vrea deoarece nu vrea sa se mute la sibiu sa pot avea grija mai bine de ea Imi puteti recomanda ceva sau un sfat pe acest forum? ce cai ar trebui sa urmez? sau ce posibilitati ar fi?