avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Activitate j_mihaela

Activitate j_mihaela

Răspuns la discuția copii trebuie sa ramana la mine
multumesc celor care au raspuns. tot timpul am lucrat,exceptie perioada pre si post natala,chiar daca el s-a opus intotdeauna acestui fapt,incercand prin toate modurile sa ne faca sa depindem de el.ne cunoastem din '97,in 2003 am legalizat relatia,copii au 5 si 3 ani. ce ma determina sa desfac aceasta casatorie este faptul ca in tot acest timp el a promis ca vom achizitiona o locuinta ,dar pentru familia lui nu a facut-o ci pentru fratele lui ,care locuieste in austria, astfel plateste periodic diferite sume de bani pentru renovarea si aranjarea acelui imobil cu 8 camere care apartine fratelui. sincer eu am vrut o familie si acum ma gandesc numai la copii,care datorita neantelegerilor si lipsei de afectiune din partea tatalui isi pot modifica atitudinea ,comportamentul.
casatoria este incheiata in romania,domiciliul este la parintii mei in bucuresti.cred ca eu am sanse dar ......
DIN PACATE NU AI INTELES,E MAI MULT DE ATAT ,ESTE IRANIAN
Sunt casatorita cu un iranian,in urma acestei afaceri profitul meu sunt 2 ingerasi.CE SANSE AM SA NU-I PIERD ,DACA EU SUNT CU DREPTATEA SI EL CU BANII? !MULTUMESC