avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copii trebuie sa ramana la mine
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copii trebuie sa ramana la mine

Sunt casatorita cu un iranian,in urma acestei afaceri profitul meu sunt 2 ingerasi.CE SANSE AM SA NU-I PIERD ,DACA EU SUNT CU DREPTATEA SI EL CU BANII? !MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: nic1 , utilizator 14:57, 18 Septembrie 2009
in procesele de incredintare minori se tine seama de interesul suprem al copilului nu doar de partea materiala. asta daca va judecati pe legea romana....despre cea italiana nu ma pot pronunta.
DIN PACATE NU AI INTELES,E MAI MULT DE ATAT ,ESTE IRANIAN
Unde a fost incheiata casatoria, unde locuiti, sunt amanunte esentiale.
casatoria este incheiata in romania,domiciliul este la parintii mei in bucuresti.cred ca eu am sanse dar ......
j_mihaela a scris:

casatoria este incheiata in romania,domiciliul este la parintii mei in bucuresti.cred ca eu am sanse dar ......

...dar nu se stie niciodata!!!

Esential e interesul copiilor...
Care o fi asta?
... exista prea putine elemente pentru a se putea spune ceva cat de cat plauzibil...

Alte discuții în legătură

Incredintare minor catre tata nic1 nic1 buna ziua, in luna sept am depus cerere pt plata pensiei de intretinere intrucat sotul meu a parasit domiciliul.am avut 4 termene...in al 4 lea s.a prezentat ... (vezi toată discuția)
Divort cu cetatean strain deliamarculescu deliamarculescu sotul meu este cetatean strain, suntem casatoriti de 2 ani in romania, avem impreuna un copil (din casatorie), domiciliul comun este in franta, eu nu am, inca, ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa castig custodia copiilor? run run run run sunt casatorita de 7 ani cu sotul meu in urma casatoriei noastre au rezultat 2 copii iar cum 3 ani si jumatate fiindune foarte greu in romania sotul meu a ... (vezi toată discuția)