avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sanse am sa castig custodia copiilor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sanse am sa castig custodia copiilor?

sunt casatorita de 7 ani cu sotul meu in urma casatoriei noastre au rezultat 2 copii iar cum 3 ani si jumatate fiindune foarte greu in romania sotul meu a plecat afara din tara pentru a lucra,a ne oferi noua un viitor mai bun.
acum un an am cunoscut pe pe cineva aici in tara si am locuit cu acesta impreuna cu copii.in ultimele 2 luni tot ii spun sotului meu ca nu mai vreau sa fiu cu el si ca sunt cu cineva.iar el nu accepta situatia, mentionez ca ca din cei 3 ani si jumatate el mia trimis mie si copiilor bani timp de 2 ani si jumatate in fiecare luna .
asi vrea sa stiu ce sanse sunt ca eu sa castig custodia copiilor daca inaintez divortul.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 13:09, 29 Iunie 2010
Dvs. aveti un loc de munca stabil? o locuinta? daca in urma anchetei sociale care va avea loc, se va stabili ca in ceea ce va priveste exista suficiente garantii, de ordin material, dar si moral, pentru a va creste si educa copiii, conform interesului lor superior, aveti sanse. Altfel, nu este nimic cert.
Aveti sanse sa obtineti copii.Va trebui in cadrul procesului de divort sa solicitati incredintarea acestora catre dvs. si sa administrati probe din care sa rezulte ca este interesul acestora sa va fie incredintati si ca puteti oferi acestora conditii optime de crestere si educare.
Instanta are in vedere mai multe criterii la incredinatre minorilor cum ar fi: varsta, situatia materiala a parintelui, moralitatea, situatia locativa , atasamentul dintre parinte si minor etc.
Probe:-inscrisuri, martori care pot fi si rude, ancheta sociala.
Angajati avocat.
Aveti motive temeinice pentru a divorta?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu un divort va rog sa imi raspundeti mary2427 mary2427 am o prietena care nu se mai intelege cu sotul si vrea sa divorteze numai ca la mijloc sunt 2 copii care sunt sansele ca copii sa ramana la mama si el nu vrea ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori cristinabucuresti cristinabucuresti Bună seara. As dori sa stiu, pt un divort între soti cu 2 copii în vârstă de 2 ani si 7 luni si respectiv 5 luni cu un apartament cu credit si mămica in ... (vezi toată discuția)