avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Activitate dyde

Activitate dyde

multumesc am inteles.Exista vreo lege in care politia are dreptu de a retine permisul mai mult de 90 zile fara sa existe vreo sentinta data de judecatori!?
imi cer scuze dar sa dau in judecata un institut, deja este timp pierdut si pierdere de bani si pana la urma urmei eu ca simplu cetatea cred ca mas lupta cu morile de vant.Deci nu asta vreau,eu doresc sa stiu cum fac sa imi recuperez dreptul de conducere pana la solutionarea cazului .
nu inteleg cum se face o actiune in regres.imi cer scuze dar vreau daca doriti sa-mi explicati mai pe intlesul meu, nu in termeni judiciari.Va multumesc
buna ziua.In urma cu 5 luni am avut un accident rutier,la etilotest am avut 0,70.Am fost dus la spital pt recoltarea de probe la sange.Am ajuns si la cercetari penale pol.rutiera (recent)sa vad in ce stagiu mi se afla dosarul,si domnul politis m-ia spus ca cei de la IML nu le mai da analizele pt ca politia au datorii catre ei.Acum intreb eu.....ce trebuie sa fac sa obtin o dovada cu drept de prelungire pana la solutionarea dosarului,ca eu nam nici o vina ca IML nu le da analizele si asta nu inseamna ca eu sa astept ani de zile sa dea drumu la dosar pt a fi judecat.