avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate szekely pavel

Activitate szekely pavel

sunt directorul general a unei societati de paza si protectie . lucrez in acest domeniu de aproximativ 6 ani , din anul 2003 si am fost avizat conform Legii 333/2003 . Pana in prezent am fost avizat de cel putin 4 ori si chiar pentru obtinerea unei liciente de functionare a societatii de paza . Acum o luna am preluat prin cesiune o societate de paza si am inaintat dosarul IGPR Bucuresti in vederea obtinerii unei noi liciente de functionare conform legii 333/2003 dar acum nu mai am primit avizul favorabil pentru ca s-a gasit ca am suferit o condamnare de 6 luni cu suspendare si au invocat art. 20 alin. 10 din legea 333/2003 care este cam asa : Unitatea de poliţie competentă poate acorda avizul persoanei prevăzute la alin. (9), care are cetăţenie română şi domiciliul în ţară, a împlinit vârsta de 21 de ani, posedă pregătire corespunzătoare atribuţiilor ce îi revin, este cunoscută ca având o bună conduită cetăţenească şi nu a suferit condamnări pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie. INTREBAREA VINE IN FELUL URMATOR DE CE PANA ACUM AM FOST AVIZAT DE ATATEA ORI SI ACUM NU