sunt directorul general a unei societati de paza si protectie . lucrez in acest domeniu de aproximativ 6 ani , din anul 2003 si am fost avizat conform Legii 333/2003 . Pana in prezent am fost avizat de cel putin 4 ori si chiar pentru obtinerea unei liciente de functionare a societatii de paza . Acum o luna am preluat prin cesiune o societate de paza si am inaintat dosarul IGPR Bucuresti in vederea obtinerii unei noi liciente de functionare conform legii 333/2003 dar acum nu mai am primit avizul favorabil pentru ca s-a gasit ca am suferit o condamnare de 6 luni cu suspendare si au invocat art. 20 alin. 10 din legea 333/2003 care este cam asa : Unitatea de poliţie competentă poate acorda avizul persoanei prevăzute la alin. (9), care are cetăţenie română şi domiciliul în ţară, a împlinit vârsta de 21 de ani, posedă pregătire corespunzătoare atribuţiilor ce îi revin, este cunoscută ca având o bună conduită cetăţenească şi nu a suferit condamnări pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie. INTREBAREA VINE IN FELUL URMATOR DE CE PANA ACUM AM FOST AVIZAT DE ATATEA ORI SI ACUM NU
Posibil motiv ,ca verificarile anterior intreprinse nu au vizat anumite aspecte sau perioade din fisa dvs.
Posibil ca societatea recent preluata de dvs ,sa fi impus cercetari mai ample din partea autoritatilor competente in autorizarea dvs ,ocazie cu care au fost descoperite elemente ,indicii,aspecte ,care nu permit acordarea de aviz favorabil
Puteti ataca in instanta decizia data de IGP sau adresati-va M.A.I.... Din cate am retinut eu, se pare ca acum se verifica si cazierul pasiv al persoanei respective care solicita aviz.
Daca infractiunea pentru care ati fost condamnat nu a fost savarsita cu intentie, atunci trebuia sa va acorde acel aviz.