avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licentierea unei societati de paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licentierea unei societati de paza

Buna ziua!

Pentru licentierea unei societati de paza, politia solicita ca administratorul sa aiba si experienta in domeniu?
Mentionez ca administratorul a urmat cursul "manager de securitate", insa nu are alta experienta in domeniu.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: StanA27 , utilizator 12:11, 11 Octombrie 2023
Avizul va fi acordat conducătorului societățîi de către unitatea de poliție competență dacă acesta:
- are cetățenie română sau cetățenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene sau ale Spațiului Economic European;
- are cel puțin 21 de ani;
- deține o pregătire corespunzătoare atribuțiilor care îi revin;
- are o bună conduită cetățenească;
- nu a suferit condamnări pentru infracțiuni săvârșite cu intenție.
Buna ziua!

Multumesc pentru raspuns, am identificat aceste informatii in legislatie, insa nu imi este clar la ce se refera prin pregatire corespunzatoare.
Daca administratorul a absolvit cursul "manager de securitate" , asa cum se solicita, insa nu a activat in domeniu, poate obtine acest aviz?
Mai pe scurt, cursul absolvit de "manager securitate" = pregatire corespunzatoare atributiilor care ii revin?

Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director firma paza cu cazier penal johny1989 johny1989 Buna ziua.Se poate sa profesez in functia de director firma de paza daca am dosar penal?Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Administrator firma paza maria2424 maria2424 Este adevarat ca noua modificare a legii pazei impune ca administratorul sa fie absolvent al facultatii de drept ? (vezi toată discuția)
Nu am drept de munca szekely pavel szekely pavel sunt directorul general a unei societati de paza si protectie . lucrez in acest domeniu de aproximativ 6 ani , din anul 2003 si am fost avizat conform Legii ... (vezi toată discuția)