da' cum sa nu fi prejudiciat?noi, multi dintre noi ne luptam sa tinem firma pe linia de plutire si vine un administrator judiciar pus de un judecator care habar n-are ce e de fapt cu firma,si-ti baga pumnu'n gura.legea insolventei o lege naspa.lichidatorii judiciari sunt interesati de comisionul lor nu sa-ti salveze firma.asta e adevarul.
debuitul era din 2006 si nici acela real,contract expirat din iunie 2006,ei se agata de o asa zisa conciliere pe care exista o semnatura fara stampila firmei,despre care au spus ca apartine sotului meu,intre timp din pacate sotul meu a intrat in nefiinta.Daca semnatura ar fi reala ar avea si stampila unitatii.Nu stiu de ce a fost luata in considerare.pentru faptul ca am depus contestatie,administartorul judiciar mi-a spus ca nu am voie sa intru in reorganizare ci direct in faliment.de ce in faliment?eu nu doresc acest lucru.
poate fi vorba de eroare judiciara pentru decizia de intrare in insolventa pentru o datorie prescrisa
ce pot sa fac in acest caz,am sanse la recurs,administratorul judiciar vrea cu orice chip sa ma bage in faliment nu doreste sa depuna plan de reorganizare,ce sa mai cred,cum e si cu justitia asta?
va rog macar parerea dvs.
va multumesc
daca este o greseala pentru faptul ca judecatorul sindic a dat inceperea procedurii insolventei pentru o datorie prescrisa veche de 5 ani?cum pot scoate firma din aceasta stare?