avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... referitor la insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

referitor la insolventa

sunt adm la o firma intrata in insolventa in 2008,acum am un plan de reorganizare din anumite probleme ultima rata cea din ian 2012 nu a putut fi platita ,administratorul judiciar mi spus ca osa intru in faliment as dori sa stiu cum sa procedeaza in cazul in care am si o datorie la banca si bunurile nu acopera datoria ,atunci se va proceda la executare silita asupra bunurilor personale , casa masina etc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:03, 6 Martie 2012
se poate atrage raspunderea administratorului daca se constata ca ati prejudiciat firma prin actiunile Dvs. Cititi legea 31 / 1990
da' cum sa nu fi prejudiciat?noi, multi dintre noi ne luptam sa tinem firma pe linia de plutire si vine un administrator judiciar pus de un judecator care habar n-are ce e de fapt cu firma,si-ti baga pumnu'n gura.legea insolventei o lege naspa.lichidatorii judiciari sunt interesati de comisionul lor nu sa-ti salveze firma.asta e adevarul.
ceea ce e adevarat. care e, dupa parerea mea un mare necaz in Romania este infiintarea de sute de mii de srl-uri. Un SRL este presupus ca functioneaza in conditiile cunoasterii unor drepturi si obligatii legale pe care nimeni nu le cunoaste, drept pt care f multa lume pierde o gramada de bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firma edilmiki edilmiki Buna ziua,va rog daca imi puteti da si mie niste raspunsuri, am firma care a intrat in insolventa dar am bunuri constructii .camioane luate in leasing si nu ... (vezi toată discuția)
Insolventa camelia17 camelia17 am auzit ca daca bagi un srl in insolventa ai foarte multe controale. e adevarat? (vezi toată discuția)
Insolventa si fidejusiune doe_ro doe_ro Buna ziua, am urmatoarea problema: Sunt administratorul unei firme careia statul ii cer declansarea procedurii de insolventa pentru o datorie de aprox ... (vezi toată discuția)