In anul 2010 sotul meu (atunci nu eram impreuna), a gasit un anunt in ziar ca cineva vindea un logan.A sunat, a facut intelegerea cu Batrana respectiva si toate bune.
Batrana, dupa un timpp apeleaza la sotul meu, crezand ca e plin de bani( sotul si-a luat masina cu credit bancar) sa ii imprumute o suma mare de bani pentru a-i da fiului ei vitreg din fosta casatorie pe care a avuto cu ultimul sot care a murit. Vaduva fiind a trebuit sa ii dea parte din apartament fiului sotului decedat. Ea spunandu-i sotului meu ca vor face contract de intretinere si ii va ramane apartamentul sotului meu. Vaduva a mintit in unele spuse ale ei, deoarece eqa nu a zis ca apartamentul este pus la licitatie, si daca in termen de cateva zile aceasta nu ii dadea fiului ei vitreg partea, apartamentul era vandut la licitatie si ea scoasa afara din casa. Sotul meu a incercat sa faca rost de bani in sa dupa aceea a aflat ca era vb de o suma ff mare de bani si nicdecum ce a zis ea, si ca apartamentul e scos la licitatie. Atunci auu facut contract de vanzare cumparare deoarece doar asa putea sotul meu sa faca rost de bani prin credit ipotecar ca sa poata cumpara apartamentul si ea sa ii dea partea fiului ei vitreg. Sotul fiind un om bun si de credinta o lasa in continuaree in casa sa locuiasca, insa ea este o persoana foarte rea si am auzit-o vorbind la telefon ca vrea sa ne dea afara din casa. Se poate face asa ceva, ca ea sa ne dea afara din casa, desi sotul meu are contract de vanzare cumparare pe aprtament cu credit ipotecar pe 30 de ani.
Atunci cand a fost treaba cu actele pt a scoate banii din banca, un anume "nepot" al ei incerca sa o prosteasca sa nu ii dea sotului aprtamentu si sa il dea lui. Precizez ca apartamentul este pe numele sotului meu, ea locuind impreuna cu noi in apartament doar din bunavointa sotului meu. Cand am auzit-o vorbind la telefon ca "vreau sa-l dau afara din casa pe asta" am mutit. Ar putea face ea ceva impotriva noastra? Precizez ca actele au fost facute la notar totul in regula cu martori si ca ea a apelat la sotul meu cerandu-i bani. Am auzit ca mai demult a mai vrut sa pacaleasca pe cineva, sa se dea la ei in tinere di dupaia s-a intors la 180 d egrade. este o persoana ff rea si hapora pe bani. Nu a avut copii niciodata si nu mai are neamuri. Desi are 69 de ani se rujeaza si se vopseste si umbla imbracata de parca ar avea 20 de ani. Injura si vorbeste si prostii cum nu ar onora-o pe nici o batrana. Ea e atipica. Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce as putea sa fac?i-am zis sotului ca daca ea va face ceva impotriva noastra sa ne dea afara atunci in secunda urmatoare ea sa plece din casa unde stie. pt ca noi doar am ajutat-o si ne-am comportat frumos si ea asa ne rasplateste, facandu-ne rau pe la spate.
[ Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumulu. Multumesc ]
Anul trecut am cumparat un apartament de la o doamna care era nevoita sa il vanda...ea trebuind sa dea cota parte din acest apartament altei persoane. Neavand bani...apartamentul i-a fost pus sub sechestru si trebuia sa fie vandut la licitatie. Eu am cumparat acest apartament prin programul prima casa, si am hotarat sa o las pe doamna de la care l-am cumparat, sa locuiasca in continuare in apartament cu mine. Doamna respectiva a inceput sa faca nereguli prin apartament, sa se comporte urat si am hotarat sa ii spun sa paraseasca apartamentul. Insa din auzite am inteles ca ea ar putea sa ma dea pe mine ca si proprietara al apartamentului in judecata...NU inteleg de ce, deoarece apartamentul este pe numele meu cu acte in regula. Precizez ca doamna respectiva are inca domiciliul pe adresa apartamentului. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac deoarece nu mai suport, mai ales ca eu am rata la acest apartament pe 30 de ani. Multumesc