avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate ally7

Activitate ally7

Răspuns la discuția subventii caldura 2010-2011
din pacate nu merge link-ul consumatorul.ro si nu am rabdare sa citesc toate discutiile de mai sus care poate printre randuri contin si informatiile care le caut.
asa ca, intrebare: la pct 1 din conditiile care trebuiesc indeplinite sunt bunuri imobile altele decat domiciliul. daca cineva detine inca o proprietate, dar in alt judet decat cel in care are domiciuliul se mai incadreaza? (mie personal mi se pare un fel de interpretare a legii, de a o ocoli, etc)
proces verbal receptie septembrie 2011, spun ei ca au cadastru si intabulare si ii cred deoarece au ajuns in faza de dezmenbrare a apartamentelor ptr incheierea ctr v-c individuale
multumesc!
as dori sa stiu ce trebuie sa faca constructorul. ordinea actelor+autoritatile care le acorda/aproba pana la ctr v-c. apoi urmeaza actele pe care le voi face eu. deocamdata urmaresc sau verific ce spune constructorul, daca spune sau nu adevarul.
bloc locuinte finalizat 2011 in faza de dezmembrare, as dori sa aflu exact ordinea actelor si cine le emite. (cadastru, intabulare, dezmembrare, etc). multumesc!
nimeni? niciun raspuns? :(
spuneti-mi ce anume nu este clar ca singura nu imi dau seama
doresc sa achizitionez o locuinta intr-un prg al consiliului local, am obtinut o prea-aprobare de la o banca, dar neavand toate actele nu am reusit sa finalizez creditul pana la 31 decembrie 2010. cand s-a reluat prg "prima casa" in februarie 2011, am solicitat din nou credit la aceeasi banca si mi s-a spus ca nu mai acorda credite prin "prima casa" ptr tipul respectiv de locuinte, dar fara explicatii prea clare. am aflat pana la urma urmatoarele: a aflat de curand FNGCIMM de interdictia de a nu vinde locuintele aceastea timp de 10 ani si se interpune cu conditia de a nu se vinde timp de 5 ani din prg "prima casa". dar s-au acordat credite si lumea s-a si mutat si fondul stie de conditie. in afara de raspunsul ca este politica bancii, as putea primi altul? este legal asa ceva?